DOLAR

32,5954

0.34%
EURO

34,8195

0.19%
ALTIN(gr)

2.514,35

1,22%
BİST 100

%
O Kripto Para, 2021 Senesinde Damgasını Vurdu!

O Kripto Para, 2021 Senesinde Damgasını Vurdu!

Meme token Shıba Inu (SHIB), piyasa değeri göz önüne alındığında ilk 200 kripto para birimi arasında 13. sırada yer almasına rağmen yine, 2021 senesinin en popüler kripto para varlıklarından biri olmayı başardı. Bu popülarite, Shıba Inu’nun oldukça ilginç başarılar kazanmasına sebep oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
O Kripto Para, 2021 Senesinde Damgasını Vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto Piyasasının En Çok Aranan Coini Shıba Inu Oldu

CoinMarketCap tarafından sağlanan bilgilere göre kripto pazarında pazar lideri olan amiral gemisi Bitcoin, 145 milyon görüntüleme ile Shıba Inu’dan sonra 2. sırada yer aldı. Buna karşılık, en bilindik ve ünlü milyarder Elon Musk tarafından destek gören köpek coin ve Shıba Inu’nun en büyük rakibi olan Dogecoin ise 107 milyondan fazla görüntüleme ile 3. Sırada yer almayı başardı. Popüler akıllı sözleşme uygulamaları Cardano (ADA) ile Ethereum (ETH), gerçekleştirilen araştırmanın neticelerine göre sırasıyla 4 ve 5. Sıradaki yerini aldı.

 Sosyal Medya Platformlarında Shıba Inu’ya İlgi, %16.000 Artış Gösterdi

Tuhaf bir biçimde, yakın tarihte gerçekleştirilen bir araştırmanın neticelerine göre 2021 senesi içerisinde sosyal medya büyümesini kullanmak suretiyle en çok kazanan coin olduğunu açıkladı. 2021 senesinde %16.000 oranında artış gösteren Shıba Inu’ın sosyal medya yönetimi performansıyla bütün kripto paraları gölgesinin altında bıraktı. Yine aynı şekilde sosyal medya platformlarında 2021 senesi içerisinde Shıba Inu para biriminden sonra 2. sırada en çok görüntülenen kripto para birimi amiral gemisi olarak tanımlanan Bitcoin kripto para birimi oldu.

 Shıba Inu, şimdiye kadar hiç denenmemiş bir etkinliği yaşama geçirmeyi başardı. bilindiği gibi hep çok dev borsada listelenen SHIB, Robinhood borsa uygulaması üzerinde bir türlü liste alamadı. Bu listelenme devamlı gecikmesi ile beraber kullanıcılar, diri tutulmaya çalışıldı. Bu kadar yükselen Shıba Inu’ın Robinhood uygulamasında listelenmesi hayali ile bütün reytingleri altüst etmesi hayali piyasayı adeta oyaladı. Yapılan araştırmanın en büyük sonucuna göre ise Shıba Inu kripto para biriminin bu şekilde değer kazanmasının ve popüler bir hal almasını en büyük ve en etkili sebebi ise Tesla CEO’su ünlü Milyarder Elon Musk tarafından Twitter hesabından Shıba Inu cinsi köpek fotoğrafının paylaşılmasından sonra sadece bir gece içerisinde yüzde 300 oranında değer artışının yaşanması olarak açıklandı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP