Oya Başar, Kendine Bodrum’da Bahçeli Ev Aldı

Oya Başar, Kendine Bodrum’da Bahçeli Ev Aldı

Koronavirüsü pandemisi süreci içerisinde bahçeli evlere ilgi artmaya devam ederken, Oya Başar da Bodrumlu olmaya karar veren ünlüler kervanına katıldı. Ünlü oyuncu Oya Başar, Bodrum'da 2 katlı bahçeli bir ev satın aldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Oya Başar, Kendine Bodrum’da Bahçeli Ev Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zuhal Olcay’ın sonrasında Oya Başar da Bodrum’da ünlüler kervanına katılma kararı aldı. Zuhal Olcay, Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokunmaktan vazgeçti ve nihayetinde İstanbul’daki evini kiraya verdikten sonra Bodrum’da bulunan yazlığına taşıma ile ilgili radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu Oya Başar da Bodrum Türkbükü’nde bulunan bir yazlıkta karar kıldı ve Bodrum’a taşınma kararı aldı. Ünlü oyuncunun son dakika Türkbükü bölgesinde bulunan yazlığı almaktan vazgeçtiği ve bunun yerine Bodrum’un en gözde beldelerinden biri olan Gündoğan’da kendine bir ev aldığı öğrenildi.

 Oya Başar, Bodrum Gündoğan’da Kendine Bahçeli 2 Katlı Ev Satın Aldı

Koronavirüsü pandemisinde bahçeli evlere ilginin artmasının en büyük sebeplerinden birisi ise sokağa çıkma yasağı uygulandığı vakit, normal apartman hayatını süren kişilerin içerde fazla duramayarak can sıkıntısı ile kendilerini dışarı atma isteği olarak ön plana çıkıyor. İşte tam da böyle bir ortamda Bahçelievler’in değerini bilen ünlüler, kendilerine Bodrum taraflarında başta olmak üzere Ege’nin kıyı beldelerinde bahçeli ve müstakil ev alma arayışına girdi. Pandemi dönemi içerisinde bahçeli evlere olan ilgi katlanarak artmış ve özellikle de yazlık beldelerde bulunan evler, adeta yok satmıştır. Bahçelievler’e olan bu talebin en çok artış gösterdiği illerden birisi de Muğla olmuştu. Bodrum satılık yazlık fiyatları ile dudak uçuklattı.

 Oya Başar Kimdir?

11 Şubat 1956 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Oya Başar, Türk tiyatro, sinema oyuncusu ve komedyendir. 8 yaşından itibaren İstanbul Belediyesi şehir tiyatrolarına giriş yapan Oya Başar, İstanbul’da eğitimini aldıktan sonra çeşitli tiyatrolarda sahneye çıktı. Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ile Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha pek çok tiyatroda sahneye çıkma fırsatı yakaladı. Levent Kırca ile 1985 tarihinde Dünya evine giren Oya Başar’ın bu evliliğinden Umut Kırca ile Ayşe Kırca isimli iki evladı dünyaya gelmiştir. 2000 senesinde boşanma kararı almış Kırca ve Başar çifti, 2001 senesinde tekrar evlenmiş fakat 2005 senesinde tekrar boşanmışlardır. 2015 senesinde eski eşi Levent Kırca’nın hayatını kaybetmesinin sonrasında ‘Benim onunla 35 yılım geçti. Hayatımın 35 yılı gitti’ ifadesini kullanmıştır. Sosyal medya hesaplarında adına açılan hesaplar ile alakalı açıklama yapan Oya Başar, hiçbir sosyal medya hesabının bulunmadığını dile getirerek, bu platformlarda yazılan iletilerin ise dikkate alınmaması gerektiğini söylemiştir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP