Ünlü Oryantal Didem Kınalı Paraya Kıydı: 1,5 Milyon Liraya Orada Ev Satın Aldı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Ünlü Oryantal Didem Kınalı Paraya Kıydı: 1,5 Milyon Liraya Orada Ev Satın Aldı!

Ünlü Oryantal Didem Kınalı Paraya Kıydı: 1,5 Milyon Liraya Orada Ev Satın Aldı!

En son olarak konuk olduğu İbo Show programında Ali Sunal ile Bülent Serttaş'ın o sahnedeyken gözlerini kaçırması görüntüleri ile bütün Türkiye tarafından dilden dile konuşulan ünlü oryantal Didem Kınalı, kendine süper bir ev aldı!

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Ünlü Oryantal Didem Kınalı Paraya Kıydı: 1,5 Milyon Liraya Orada Ev Satın Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüsü pandemisi yasaklarının gevşetilmesi ile beraber yeniden sahnelere dönüş yapan ünlü oryantal Didem Kınalı, oldukça yoğun bir program ile çalışmalarına ve para kazanmaya devam ederken, sahnelerden elde etmiş olduğu gelirini ise emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor. Kiralık ve satılık ev fiyatlarına yapılan zam oranları ile yapmış olduğu eleştirileri ile gündeme gelen Didem Kınalı, 300 bin liralık evi 1.5 milyon liraya satın aldığını dile getirerek yapılan zam oranlarına adeta isyan etti. Ünlü oryantal Didem Kınalı, Maslak yeni gazino sahnesinde hayranları ile buluştu. Sahnede hayranlarını coşturmak için en seksi ve kıvrak danslarını sergileyen ünlü oryantal Didem Kınalı, düzenlenen bu programda oryantal olarak yer aldı ve magazin muhabirleri ile küçük bir toplantı gerçekleştirecek çeşitli açıklamalarda bulundu.

 Oryantal Didem, 1,5 Milyon Liraya Ev Aldı

Magazin gazetecilerinin yanına gelerek ‘şok, şok, şok ben evleniyorum’ şeklinde konuşan oryantal Didem Kınalı, heyecan dolu dakikaların yaşanmasına vesile oldu. Magazin gazetecilerinin kendisine ısrarlı bir şekilde soru sorması üzerine Didem Kınalı, 1.5 milyon liraya kendisine bir ev satın aldığını söyledi. Oryantal Didem Kınalı, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada son kuruşuna kadar verdiğini, içini çalıştıkça yaptıracağını, değeri belki 300.000 TL olmadığını fakat fırsatçıların krizi bahane ettiğini söyledi. Cihangir’de 1+1 dairelerin kirasının şu anda 16 bin lira olduğu şeklinde açıklamalarda bulunarak satın almış olduğu ev için bütün parasını verdiğini ve evin içerisinde ihtiyaç duyulan tadilatı ise zamanla yani çalıştıkça yani dans ettikçe yaptıracağını ve dolduracağını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP