Hayat Arkadaşı,Hayatını Kaybettikten Sonra 10 Yıllık Kirasını Peşin Ödediği Evden Ayrıldı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Hayat Arkadaşı,Hayatını Kaybettikten Sonra 10 Yıllık Kirasını Peşin Ödediği Evden Ayrıldı

Hayat Arkadaşı,Hayatını Kaybettikten Sonra 10 Yıllık Kirasını Peşin Ödediği Evden Ayrıldı

Ünlü oyuncu Özgü Namal, 10 senelik kirasını peşin ödemiş olduğu evinden taşınma kararı aldı ve Kavacık'ta bahçeli bir eve yerleşti.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Hayat Arkadaşı,Hayatını Kaybettikten Sonra 10 Yıllık Kirasını Peşin Ödediği Evden Ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda eşi Serdar oral’ı üzücü bir biçimde kaybeden ünlü oyuncu Özgü Namal, hayat arkadaşını kaybettikten sonra ortalıktan kaybolmuştu. Hayatını kaybeden eşiyle beraber ikamet ettiği Anadolu Hisarı’ndaki evinden radikal bir karar alarak taşınma kararı aldı. 10 yıllık kirasını peşin ödemiş olduğu ve doğal bir yaşam sürdüğü Muğla Köyceğiz’deki evini de yakın zaman içerisinde boşaltan Özgü Namal, yaşamış olduğu kötü olaylardan sonra bu kötü geçen günleri geride bırakmak amacıyla yaşamında çeşitli değişiklikler yapmaya karar verdi. Köyceğiz’deki evine neredeyse hiç gitmeyen ünlü oyuncu, buradan ayrılmayı da kafasını koydu. Setlere geri dönmesi beklenen oyuncu Özgü Namal’ın, bütün dairelerini boşaltarak Kavacık’ta bahçeli bir daire kiraladığı belirlendi. Diğer taraftan Özgü Namal ile Serdar Oral’in çocukları Elem Su ile Nefes’in oyuncaklarının dahi hala köy evinin bahçesinde durduğu öğrenildi. Doğa ile iç içe yaşamayı tercih eden ve böyle yaşamaktan oldukça haz alan oyuncunun yeni kiralamış olduğu ev merak edilmeye başlandı.

 Özgü Namal Kimdir?

Tam adı Melehat Özgü Namal, 1978 senesinin 28 Aralık tarihinde Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Özgü Namal, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memurudur. Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 senesinde profesyonel bir şekilde masal gerçek tiyatrosunda çocuk oyunları ile tiyatro oyunculuk kariyerine başlangıç yapmıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ile İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünde ki eğitimini tamamlayan Özgü Namal, daha önce Kadıköy halk eğitim merkezi ile Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi üzerine çeşitli dersler almıştır.

 2002 ile 2008 seneleri arasında Oktay Kaynarca ile aşk yaşadı. 2014 tarihinde Ahmet Serdar Oral ile yaşamaya başladı ve 2 çocuğu dünyaya geldi. 6 Ekim 2020 tarihinde Ahmet Serdar Oral, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP