Yatırımcılar Dikkat! Altın Fiyatları O Seviyede İşlem Görüyor
  • Finans 365
  • Altın
  • Yatırımcılar Dikkat! Altın Fiyatları O Seviyede İşlem Görüyor

Yatırımcılar Dikkat! Altın Fiyatları O Seviyede İşlem Görüyor

Cumhuriyet altını ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Ons altın ne kadar? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizin detayında...  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Yatırımcılar Dikkat! Altın Fiyatları O Seviyede İşlem Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Döviz kurunda meydana gelen düşüş sebebi ile iç piyasalardaki fiyatları %40 oranına yakın düşüş yaşamıştı. Gram altın sert düşüş sonrasında 650 liranın dahi altına kadar çekilmişti. Altın fiyatları ise iç piyasada oldukça geri verdi. Ons altın ise 1806 dolarda konumlanmış durumda. Peki bugün, Cumhuriyet altını, ata altını, yarım altın, çeyrek altın, gram altın ne kadar?

Altın fiyatlarında değişiklik, anlık bir şekilde hareket etmeye devam ederken haftanın son gününde kur nedeniyle gerçekleşen düşün etkisi devam ediyor.bu altının ons fiyatı 1800 doların üzerinde bulunsa da dövizdeki düşüş, iç piyasadaki fiyatların %40 a yakın aşağı çekmişti. Peki virgülle bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte 26 Aralık 2021 güncel altın fiyatları…

 Türk lirasının değer kazanmasının sonrasında ons altın sebebiyle dolara Endeksli olan altın fiyatları da yine aynı şekilde iç piyasada oldukça geriledi. Bin lira Barajı’na yaklaşım gram altın çok sert bir şekilde düştü ve bundan sonra 650 liranın altına dahi çekildiği nokta Peki, haftanın son gününde iç piyasada altın fiyatları ne kadar oldu?

 Gram Altın Ne Kadar?

Altının gram fiyatı 26 Aralık 2021 pazar günü 638 liradan alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Aynı dakikalar içerisinde ons altının fiyatı ise 1806 dolarda konumlanmış durumda.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

İç piyasada altın fiyatlarının gerilemesi ile beraber tekrardan yatırımcısının gözdesi haline gelmeyi başaran çeyrek altın bugün 1002 liradan geri alınırken, 1110 liradanda satışa sunuluyor.

 Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Haftanın son gününde Cumhuriyet altını ise 4013 liradan geri alınırken, diğer taraftan 4430 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarının 2021 senesini hangi seviyede kapatacağı ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP