İslam Memiş, Onlara ‘Sabır’ Diledi

İslam Memiş, Onlara ‘Sabır’ Diledi

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, yüksek rakamlarda altın ve dolar alan vatandaşların üzülmemesi gerektiğini açıklayarak, 'sabır' mesajı verdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
İslam Memiş, Onlara ‘Sabır’ Diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altının gram fiyatının bin lirayı geçtiği, Türkiye piyasalarında 1 Amerikan dolarının 18 lirayı geçtiği rakamlardan alım gerçekleştiren yatırımcıların şimdi altın ve doların düşmesi ile beraber üzülmemesi gerektiğini dile getiren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, adeta yatırımcıların üzülmemesi için kendilerine teselli olacak çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uzun vadede altın ve dolar fiyatı, durmadan yükseliyordu. ‘Ne de olsa daha da yükselecek’ düşüncesi ile altın ve dolarları yüksek rakamlardan alan yatırımcılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yapmış olduğu ‘Kur Korumalı Türk Lirası mevduat’ sisteminden hemen sonra 1 günde Amerikan doları, Türkiye piyasalarında 4 liraya kadar geriledi. Bu gerilemeden sonra yüksek rakamlardan altın ve dolar alan vatandaşlar, adeta şok oldu. İşte böyle bir atmosferde ne yapılması gerektiğini bilmeyen yatırımcılara tavsiye elini yine İslam Memiş uzattı. İslam Memiş, konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamalarda altın ve dolarları yüksek rakamlardan satın alan kişilerin şimdi üzülmemeleri gerektiğini söyledi.

 Dolar ve altında düşüş meydana geleceğini daha önceden tahmin eden altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten yine çarpıcı açıklamalar geldi. Yüksek rakamlardan altın ve dolar alan vatandaşların üzülmemesi gerektiğini dile getiren İslam Memiş, ‘sabır’ mesajı verdi.

 İslam Memiş’ten Son Dakika Altın Tavsiyesi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, hayatın bir okuldan ibaret olduğunu ve hiç diploma alınmayacağını, tercihlerde zarar edilmiş gibi görülebileceğini, fakat tecrübenin kazanılmış olacağını söyledi. Tecrübeye de bedavadan sahip olmanın mümkün olmadığını dile getiren İslam Memiş, yarınki kazanç, bugünkü tecrübeye borçlu olarak elde edilir. Yani, kaybetmek yok. Yalnızca kazanç merdiveninin basamağında yatırımcıların beklediğini söyledi.

 Yüksek rakamlardan yatırım gerçekleştiren vatandaşların üzülmemesi gerektiğini dile getiren İslam Memiş, düşük yada yüksek, neticede aldın artık o dolarlar, o altınlar senindir. Yani sen kazandın. Sen emek verdin. Burada sen karar verdin. Tabii ki de sen karar vereceksin. Durduğu yerde duruyor ve halen o paralar o dolarlar senin. Bu, büyük bir özgürlükçü ve nimet. Evet, sen başardın. Sen kazandın. Sen bunu bir yerlerden çalmadım. Bu onur ve gurur sana tabii ki de yeterlidir. Açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP