DOLAR

32,5957

0.34%
EURO

34,8361

0.25%
ALTIN(gr)

2.512,72

1,15%
BİST 100

%
Gaziantep’te Pitbull Saldırısı Sonucu Ağır Yaralanan Küçük Kızın Ailesine Ünlü Şarkıcıdan 1 Yıllık Kira Sözü
  • Finans 365
  • Gündem
  • Gaziantep’te Pitbull Saldırısı Sonucu Ağır Yaralanan Küçük Kızın Ailesine Ünlü Şarkıcıdan 1 Yıllık Kira Sözü

Gaziantep’te Pitbull Saldırısı Sonucu Ağır Yaralanan Küçük Kızın Ailesine Ünlü Şarkıcıdan 1 Yıllık Kira Sözü

Gaziantep'te İki pitbull cinsi köpek tarafından feci bir şekilde saldırıya uğradıktan sonra ağır bir şekilde yaralanan 4 yaşındaki çocuk ve ailesi için herkes adeta seferber oldu. Harekete geçenler arasında ünlü sanatçı Demet Akalın da yer aldı. Gaziantep'te, Geçtiğimiz günlerde meydana gelen köpek saldırısı olayı Türkiye'de büyük bir ses getirmişti. Babasının çalıştığı sitenin bahçesinde iki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki minik çocuk ağır bir şekilde yaralanmıştı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Gaziantep’te Pitbull Saldırısı Sonucu Ağır Yaralanan Küçük Kızın Ailesine Ünlü Şarkıcıdan 1 Yıllık Kira Sözü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hemen sonrasında yaşam savaşı vermeye başlayan çocuk için Gaziantep kentinde bütün sağlık birimleri adeta seferber olurken, Türkiye genelinde bir duyarlılık meydana geldi. Yapılan müdahaleler neticesinde hayati tehlikeyi atlattı. Küçük kız çocuğu ve ailesi için ise artık sıkıntılı bir süreç başladı.

 Site Yönetimi, Köpek Saldırısına Uğrayan Kızın Babasını İşten Çıkarıp Evden Attı

Pitbull köpeklerinin saldırısına uğrayan ve ağır bir şekilde yaralanan küçük kız, hayatta kalma mücadelesi verirken, vicdanlara adeta sığmayacak bir gelişme meydana geldi. Sitede site görevlisi olarak çalışan baba, mağdur olmasına rağmen site yönetimi tarafından içinden çıkarıldı. İşinden çıkarılan acılı baba, aynı zamanda oturmuş olduğu evden de çıkmak zorunda kaldı. Küçük kıza saldıran pitbul cinsi köpeklerin site yönetimine ait olduğu ve şikayetçi olduğu için böyle bir durumla karşılaşıldığı öğrenildi.

 Demet Akalın, Talihsiz Aileye Yardım Eli Uzattı

Hem evinden hem de işinden olan aileye ise yardım elini ünlü sanatçı Demet Akalın uzattı. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşımda sanatçı Demet Akalın, Gaziantep’te 2 pitbull cinsi köpek saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan, yaşam mücadelesi veren küçük kızın ailesini bir yıllık kirasını ödeyeceğini söyledi. Demet Akalın, ailenin yeni bir ev tutmalarını isterken diğer taraftan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de altta kalmayarak babaya yeni bir iş bulabileceğini söylemesi üzerine konuyu merak edenler bir nebze olsun rahat nefes aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP