Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alım İlanı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alım İlanı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 1575 personel alımı yapacaklarını duyurdu. 2021 senesinin yavaş yavaş sonuna doğru gelirken devlet kurumları, istihdam edilmek üzere personel alım ilanlarını tek tek yayımlanmaya başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, personel alımı gerçekleştirecek kurumların başında yer alıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alım İlanı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabı ınstagram platformu üzerinden yapmış olduğu canlı yayında 2022 senesinde sözleşmeli 373 spor uzmanı, 652 yurt yönetim personeli, 500 gençlik çalışanı, 50 psikolog alacaklarını duyurdu. Gençlik ve spor bakanı, yapmış olduğu açıklamada, bakanlık olarak gençlerle direkt bir şekilde iletişime çok önem verdiklerini açıklayarak,

“İşte bugün de uzun zamandan bu yana çalışmalarını yürüttüğümüz, Gençlik ve Spor Bakanlığı ailemizi daha da büyütecek, bizi güçlendirecek, hizmet kalitemizi daha da yükseltecek, güzel bir haberi sizlerle paylaşacağım.”

Dedi.

 Spor alanında tesisleşme devrimini gerçekleştirdiklerini söyleyen gençlik bakanı, konuşmalarına şu sözlerle devam etti:

“Ülkenin her köşesini pırıl pırıl modern tesislerle donattık. Stadyumlarımız, kapalı spor salonlarımız, havuzlarımız, atletizm pistlerimiz, gençlik merkezlerimiz, branşlara özel salonlarımız bugün Türk sporuna ve tüm vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Son yıllarda sporda dünya çapında bizi gururlandıran başarılarının temelinde bu tesisleşme hamlesi yatıyor. Tesisler arttıkça, kolay ulaşılabilir oldukça ve spor vatandaşlarımızın hayatının birer parçası haline geldikçe sporcu sayımız arttı. Bugün lisanslı toplam sporcu sayımız 10 milyon 702 bin. Avrupa’daki pek çok ülkenin nüfusundan daha fazla lisanslı sporcumuz var. İşte tesisi ile, planlamasıyla, sporcu sayısı ile bu gerçek bir spor devrimidir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP