2022’de Altını Bekleyen Olası Senaryolar!

2022’de Altını Bekleyen Olası Senaryolar!

2022'de altın yükselecek mi düşecek mi? 2022'de altının fiyatı ne olur? Milyonlarca vatandaş, bu iki sorunun cevabını şimdiden merak etmeye başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
2022’de Altını Bekleyen Olası Senaryolar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021 senesinin sonuna doğru yavaş yavaş gelirken milyonlarca kişinin altın hususundaki merakı katlanarak büyüyor. Bunun sebebi ise pek çok kişi, altına son dakika yatırımı gerçekleştirdi ve altının düşmesi ile beraber zarara uğradı. Peki altın, 2022 senesinde ne olacak? İşte merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında…

 Altın, 2022’de Ne Olur?

2022 senesi açısından pek çok yatırımcı, 3 Ocak tarihinde enflasyon rakamlarının açıklanması sonrası gram altın ve dolar tekrar yükselecek biçiminde tahminler yürütmeye başladı. Altın aldıktan sonra zarara uğrayan katılımcıların, ocak ayından itibaren beklemiş oldukları durumun genel itibariyle altının yükselmesi şeklinde olduğu görülüyor. Ancak bu kesin bir yargı değildir. Ekonomisti İslam Memiş, konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamalarda yeni modanın 3 Ocak söylentisi olduğunu söyledi. Kesinlikle katılımcıların buna kalmaması gerektiğini söyledi. Yüksekten altın alanların elindekini kesinlikle satmamaları gerektiğini söyledi. 2022 senesi içerisinde altının yeni rekorlarla dönüş yapacağını söyledi. Günlük, haftalık ve aylık bazda dalgalı bir şekilde meydana gelen seyir, geniş bant aralığının devam ettiğini ve düşün bitmediğini söyledi. Kademeli bir şekilde alım yapan an kazanacağını ve şimdiki altınlarını satanların ise kaybedeceğini söyledi nokta yatırımcılarının elindeki altınları saklanması gerektiğini söyledi.

 2022’de Altın Düşecek Mi Yükselecek Mi?

Altının son zamanlarda meydana gelen orantısız yükselmesi ve daha sonrasında ise orantısız bir şekilde düşüş yaşaması da ekonomik problemlerden kaynaklanıyor. Her zaman açısından en güvenli liman olarak lanse edilmiştir. Şimdilerde ise altın alıp zarara uğrayan yatırımcılar, altınlarını satmadan bekleyerek uzun vade içerisinde kar elde edebilir. Ekonomistlerin yapmış oldukları açıklamalara göre güvenilir liman olarak nitelendirilen Altın, uzun vadede kazandıran bir varlıktır. Hemen çıkar elde etmek isteyen katılımcılar Birgül Bu ekonomik krizdeki ani fiyat hareketlenmeleri sebebiyle zarar ettiğini düşünebilir. Ancak altın şimdi yatırımcılara zarar ettirmiş gibi görünse de aslında 2022 senesi içerisinde yeni rekorlarla geri dönüş yapacağı için yatırımcılar, 2022 senesi içerisinde alsın yatırımından Karlı çıkacaklar.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP