YapıKredi Bankası’ndan Emeklilere Büyük Müjde!

YapıKredi Bankası’ndan Emeklilere Büyük Müjde!

Emekli vatandaşlara son dakika müjdesi SGK'dan geldi. Emekliliği hak etmiş vatandaşlar, 3.000 liraya kadar ödemeden faydalanabilecek. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 3 bin lira başvuruları bugünden itibaren başlatıldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
YapıKredi Bankası’ndan Emeklilere Büyük Müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliliğe hak kazanmış vatandaşlar, 3000 lira kadar ödemeden faydalanabilecek. Emekli vatandaşlar açısından bir kredi kampanyası daha duyuruldu. Yapı Kredi Bankası’ndan gelen bir son dakika açıklamasına göre emekli vatandaşlara 3000 Liralık bir ödeme gerçekleştirilecek. Yapı Kredi Bankası’nın şubesine dahi gitmeye gerek olmadım bu krediden faydalanmak mümkündür. 70 yaşına kadar başvuruda bulunmak isteyen bütün emekli vatandaşlar, kredi açısından başvuru yapabilir. Mobil aplikasyon uygulaması üzerinden yine aynı şekilde bankanın mobil şubesine girmek suretiyle vatandaşların diledikleri zaman 3000 lira açısından başvuru oluşturmaları mümkündür. Kredinin vadesi ise 36 ay olacak şekilde açıklandı. İhtiyaç bağlamında kullanılabilecek olan bu Kredi açısından Yapı Kredi Bankası oldukça düşük faiz oranını açıkladı.

 Yapı Kredi Bankası’ndan 3000 Lira Kredi İçin Başvuru Şartları Nelerdir?

Yapı Kredi Bankası’ndan alınacak 3000 Liralık kredi desteği açısından SMS kredi servisinin kullanılması da mümkündür. Hızlı bir biçimde 3 bin lira ödeme alınması böylelikle kısa ve pratik şekilde halledilebilir. Eğer ki sizlerin de Yapı Kredi Bankasından bu özel kampanyadan faydalanmayı düşünmeniz durumunda emekli maaşlarını bu bankaya taşımanız gerekiyor. 36 ay vade seçeneği ile ilk taksit ödemesinin 3 ay ertelemeli olduğu bu kredi kampanyasına katılmak amacıyla Yapı Kredi mobil bankacılık sisteminden başvuru işlemlerinin yapılması gerekir. 250 bin liraya kadar emekli maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara Kredi avantajı da sağlanıyor. Hiçbir bankadan kredi alınmadıysa Yapı Kredi Bankası’ndan 250 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alınması mümkündür. Fakat diğer bankalara dağıtılmış biçimde borç varsa eğer bu bankada bütün borçların toplamak açısından başvuru yapılabilmesi mümkün olacak. Bankaya başvururlar, SMS yöntemi ile gerçekleştirilebilir. En az 3 bin lira en çok 250 bin liraya kadar ihtiyaç ve borç yapılandırma kredisinden faydalanmak amacıyla Yapı Kredi Bankası’nın iletişim kanallarını denemelisiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP