Lüks Evini Tadilata Veren Seda Sayan, Bir Süreliğine Otelde Kalacak
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Lüks Evini Tadilata Veren Seda Sayan, Bir Süreliğine Otelde Kalacak

Lüks Evini Tadilata Veren Seda Sayan, Bir Süreliğine Otelde Kalacak

En son olarak geçtiğimiz günlerde oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin için yapmış olduğu süper lüks emlak yatırımı ile gündeme gelen Seda Sayan'ın otele kaldığı açıklandı. Seda Sayan, süper lüks evini ise tadilat yapılması için usta ellere bıraktı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Lüks Evini Tadilata Veren Seda Sayan, Bir Süreliğine Otelde Kalacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çıktığı sahnelerden, albüm ve reklam çalışmalarından, sunduğu sabah kuşağı programlarından elde etmiş olduğu geliri emlak yatırımına dönüştürerek değerlendiren ünlüler arasında bulunan Seda Sayan’ın otele taşındığı ortaya çıktı. Kendine ait süper lüks evini baştan sona kadar yenileme kararı alan ve usta eller ile anlaşmaya varan sabahların sultanı Seda Sayan, tadilat tamamlanana kadar otelde kalmaya karar verdi ve otele taşındı.

 Bir taraftan yeni emlak yatırımları gerçekleştiren diğer taraftan da sahne çalışmalarına hız kesmeden devam eden Seda Sayan, dün akşam Hilton İstanbul Maslak da otelin Restoran bölümü olan Zaxi’de desteklediği şarkıcı Çağlar Ökten için özel bir program tertipledi. 4 aydır bu otelde kaldığı açıklanan Seda Sayan’ın yemeklerini de artık evi gibi kullanmış olduğu otelin restoranında yediği açıklandı.

Seda Sayan Otele Yerleşti

Kadırgalı lakabı ile bilinen ve televizyon programlarının sabah kuşaklarının vazgeçilmez isimlerinden Seda Sayan evsiz kaldı! Evini büyük bir tadilata almak amacıyla baştan sona kadar yenilenmesi için usta ellere bırakan Kadırgalı Seda Sayan, evinin tadilatı tamamlanana kadar Hilton İstanbul Maslak’a taşındı.

 Seda Sayan Hangi Semtte Oturuyor, Seda Sayan’ın Kaç Evi Var?

Türkiye‘de emlak zengini ünlüler denildiği zaman akla gelen sayılı isimler arasında yer alan Kadırgalı lakabı ile bilinen, sabah kuşağı programlarının vazgeçilmez ismi Seda Sayan, kazancının büyük bir bölümünü gayrimenkul ve konut yatırımı şeklinde değerlendiriyor. Başta İstanbul ve Bodrum olmak üzere pek çok bölgede lüks villa ve konut projelerine imza atan Seda Sayan’ın ayrıca Miami’de de süper lüks bir evi var.

En son olarak İstanbul’da süper lüks bir rezidans projesinden 9 milyon lira ödemek suretiyle satın almış olduğu ev haberi ile gündemi alt üst eden Seda Sayan, oğlu Oğulcan Engin için Nişantaşı’ndan inşa edilen süper lüks konut projesi için 30 milyon lira para harcayarak 4+1 süper lüks villa satın almıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP