Evini, Sevgilisine Beğendiremeyen Ünlü Oyuncu Eda Ece, 40 Bin Liraya Yeni Ev Kiraladı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Evini, Sevgilisine Beğendiremeyen Ünlü Oyuncu Eda Ece, 40 Bin Liraya Yeni Ev Kiraladı

Evini, Sevgilisine Beğendiremeyen Ünlü Oyuncu Eda Ece, 40 Bin Liraya Yeni Ev Kiraladı

Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aylık kirası 40 bin lira olan ev kiraladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Evini, Sevgilisine Beğendiremeyen Ünlü Oyuncu Eda Ece, 40 Bin Liraya Yeni Ev Kiraladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma dizisinde göstermiş olduğu harika oyunculuk performansı ile adından söz ettirmeyi başaran Eda Ece, taşındığı yeni evi ile gündeme geldi. Ulus Savoy Sitesi’nde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer’e beğendiremeyen güzel oyuncu, farkı bir eve taşınma kararı aldı. Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, Ulus Savoy’da kiralamış olduğu dairesinden taşınma kararı aldıktan sonra sevgilisi Buğrahan Tuncer ile beraber kısa bir ayrılık bir yaşamış daha sonrasında ise yeniden bir araya gelerek barışmıştı. Basketbolcu sevgilisine Ulus Savoy sitesindeki evini beğendiremeyen oyuncu, yeni bir eve taşınma kararı almıştı. Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile beraber çok ani bir karar almak şeklinde radikal bir karar almış ve Avrupa Yakası’ndan Anadolu yakasına taşınmıştı. Ulus’taki evini 40 bin liraya kiraya veren oyuncu, Kalamış’ta bahçe katı bir daire kiraladı. Kalamış’taki dairesine de yine aynı şekilde aylık 40 bin lira kira ödediği açıklanan güzel oyuncu Eda Ece, alınan son dakika haberine göre sevgilisine diğer evini beğendiremediği için böyle bir karar almış. Basketbolcu sevgilisi, Anadolu Yakası’nı daha çok sevince sevgilisini kırmak istemeyen ünlü oyuncu Eda Ece, ani bir kararla evini değiştirmek zorunda kalmış.

 Eda Ece, Hangi Projede Oynuyor?

Birkaç sezondur Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisinin demirbaşlarından başrol oyuncusu Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, dizide sergilemiş olduğu sempatik tavırlarıyla adından sıklıkla söz ettirdiği gibi diğer taraftan dizi de aramış olduğu mutluluğu bir türlü yakalayamayan ve evlendiği bütün eş adaylarından kısa süre içerisinde ayrılmak zorunda kalan bir anne karakterine de hayat veriyor. Ayrıca oynamış olduğu Yasak Elma dizisinde de bir yalı hayatı süren Eda Ece, sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP