Döviz Yatırımcıları Dikkat! Fiyatlar, Bu Seviyelerden İşlem Görüyor
  • Finans 365
  • Döviz
  • Döviz Yatırımcıları Dikkat! Fiyatlar, Bu Seviyelerden İşlem Görüyor

Döviz Yatırımcıları Dikkat! Fiyatlar, Bu Seviyelerden İşlem Görüyor

Bugün sabah saatlerinden itibaren döviz kuru güne yükselişle başladı. Dolara paralel bir şekilde fiyat artışı yaşayan euro ve sterlinde son durum nedir? Gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:02
Döviz Yatırımcıları Dikkat! Fiyatlar, Bu Seviyelerden İşlem Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar kuru ile meydana gelen son gelişmelerin sonrasında sabah saatlerinden itibaren ekonomi gündeminde büyük bir yer kaplayan dolar, euro ile sterlin fiyatları ile ilgili gelişmeleri bu haberde bulabilirsiniz. Neredeyse 20 liraya doğru hedefini belirleyen Amerikan dolarının akıbeti, daha sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘ Kur korumalı Türk Lirası mevduat sistemi‘ yöntemi ile beraber adeta çakıldı. Yeniden yavaş yavaş toparlanma eğiliminde olan Amerikan doları başta olmak üzere diğer döviz kurlarında meydana gelen gelişmeleri ve çok daha fazlasını haberimizde takip edebilirsiniz. Önce 18 lira seviyelerine kadar çıkan daha sonrasında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yapmış olduğu açıklamaların sonrasında 11 lira seviyelerine kadar düşen dolar, hafta başından itibaren yukarı gönlü bir şekilde hareketine devam ediyor ve bu sabah 13 lira sırlarına yaklaştı. İşte 30 Aralık 2020 perşembe gününde dolar, sterlin ve euro alış ve satış fiyatları…

30 Aralık 2021 Güncel Sterlin, Euro, Dolar Kuru

Hükümet tarafından yapılan resmi açıklamalara ve müdahaleler sonrasında 18 liradan 11 liraya kadar inen Amerikan dolarının Türkiye piyasalarında son hareketlerini merak mı ediyorsunuz?

1 İngiliz Sterlini Ne Kadar?

Bugün İngiliz sterlini piyasalarda alış fiyatı 17,2652 lira olarak gerçekleşirken; satış fiyatı ise 17,5045 lira olarak gerçekleşiyor.

 1 Euro Ne Kadar?

1 Euro’nun bugünkü satış fiyatı piyasalarda 14,6720 lira olarak gerçekleşirken; alış fiyatı ise 14,6048 lira olarak gerçekleşiyor.

 Bir Dolar Ne Kadar?

1 Amerikan dolarının Türkiye piyasalarında bugün sabah saatlerinden itibaren alış fiyatı 12.9121 lira olarak işlem görürken; satış fiyatı ise 12,9152 lira olarak işlem görüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP