Kimsenin Almadığı Villasının Fiyatını 2 Katına Çıkaran Ajda Pekkan, Müşteri Arıyor!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Kimsenin Almadığı Villasının Fiyatını 2 Katına Çıkaran Ajda Pekkan, Müşteri Arıyor!

Kimsenin Almadığı Villasının Fiyatını 2 Katına Çıkaran Ajda Pekkan, Müşteri Arıyor!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Sarıyer'deki villasının fiyatında artırıma gitti. 4 senedir evine alıcı bulamayan Ajda Pekkan, süper lüks villasının fiyatını iki katına çıkardı.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:03
Kimsenin Almadığı Villasının Fiyatını 2 Katına Çıkaran Ajda Pekkan, Müşteri Arıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk müziğinin başarılı ismi Ajda Pekkan, Sarıyer Bahçeköy’de ki lüks villasına 4 senedir alıcı bulamıyor. Ünlü şarkıcının villasını daha önce de Dubaili bir prensin satın alacağı ile ilgili haberler basına sızmış fakat iddialar asılsız çıkmıştı.

 Fiyatını İkiye Katladı

4 senedir süper lüks villasına alıcı bulamayan 75 yaşındaki şarkıcı Ajda Pekkan, villasını satmak amacıyla pek çok emlakçı ile görüştü fakat herhangi bir netice alamadı. Ünlü şarkıcı, ev fiyatlarının pahalanmasını avantaja çevirerek daha önce 35 milyon TL değer biçtiği süper lüks villasının fiyatını 75 milyon TL çıkardı.

 Süperstar Ajda Pekkan’ın 1.5 dönüm arazi üzerine inşa edilmiş süper lüks villasında 6 oda, 2 salon ve 3 banyo var. Lüks malikanenin fiyatı ise 2 katına çıkarıldı. Ünlü şarkıcının daha uzun bir süre daha alıcı bulamayacağı, fiyatının 2 katına çıkarılmasından şimdiden anlaşılıyor. Diğer taraftan Ajda Pekkan, yakın arkadaşı Ayşe Ersay’ın bu evde hayatını kaybetmesi sebebiyle daha fazla dayanamayarak evini satışa çıkardığı biliniyor.

Ajda Pekkan Kimdir?

Tam adı Ayşe Ajda Pekkan olan ünlü sanatçı, 12 Şubat 1946 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Rıdvan Pekkan, Deniz binbaşısı ve annesi Nevin Dobruca ise ev hanımıydı. Babasının görevi sebebiyle çocukluğu Gölcük’te, Amerikan askerlerinin ailelerinin arasında geçti. Modern bir ailede yetişen fakat ailevi problemler arasında geçirilen çocukluk dönemi, Ajda Pekkan’ın gençliği etkileyen en önemli dönüm noktası oldu. Şarkıcı olmak amacıyla büyük bir heves içerisinde hareket eden Ajda Pekkan, Çamlıca Kız Lisesi mezunudur. Kardeşi Semiramis’inde destek vermesi ile 1962 senesinde dönemin en popüler gece kulübü Çatı’nın sahibi olan ilham Gencer’e ulaştı. İlk etapta seslendirmiş olduğu Mina’nın bir şarkısıyla Kendini kabul ettirdi ve çatı gece kulübünde Los Çatı topluluğu eşliğinde bir müddet sahne çalışmalarına başladı. Yaşına rağmen genç ve güzel görünmesi ile bilinen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, halen konserler vermeye, şarkılar yazmaya, reklam filmlerinde oynamaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP