Gizli Hayırsever Çıkan Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun Kaç Okul Yaptırdığını Duyunca Küçük Dilinizi Yutabilirsiniz!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Gizli Hayırsever Çıkan Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun Kaç Okul Yaptırdığını Duyunca Küçük Dilinizi Yutabilirsiniz!

Gizli Hayırsever Çıkan Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun Kaç Okul Yaptırdığını Duyunca Küçük Dilinizi Yutabilirsiniz!

Türkiye'nin en zengin iş insanları arasında bulunan ve emlak piyasasında yapmış olduğu yatırımlarla adından sıklıkla bahsettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu, gizli bir hayırsever çıktı. Ünlü müteahhidin toplamda 374 okur yaptırdığı belirlendi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:03
Gizli Hayırsever Çıkan Ünlü Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun Kaç Okul Yaptırdığını Duyunca Küçük Dilinizi Yutabilirsiniz!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapmış olduğu yüksek fiyatlı lüks araba koleksiyonu başta olmak üzere Emlak dünyasında gerçekleştirmiş olduğu yatırımlarla Gündem olan ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu’nun aslında gizli bir hayırsever olduğu ortaya çıktı.

 Alınan bir son dakika haberine göre Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu’nun tam bir hayırsever olduğu ortaya çıktı. Şimdiye dek pek çok sosyal yardım ile hayır içinde bulunan Ali Ağaoğlu’nun bunların tamamını büyük bir gizlilik içerisinde yaptığı belirleniyor. Ali Ağaoğlu’nun yapmış olduğu maddi yardımların yanı sıra aynı zamanda öğrenci yurdu, camii, okul, sosyal tesis inşa ettirdiği açıklandı.

374 Okul Yaptırarak Bir Rekora İmza Attı

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun sahibi olan Ali Ağaoğlu ile ilgili bir yazı kaleme alan Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, geçtiğimiz birkaç gün içerisinde bir sohbet sırasında çok ilginç bir şey öğrendiğini ve Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu‘nun Türkiye‘de 374 okul yaptırarak bira rekora imza atması haberine bir hayli şaşırdığını dile getirdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu, 374 okul yaptırarak kırılması zor bir rekora imza atmış! Şeklinde ifade ederek 374 okul yaptıran işadamının büyük bir rekora imza attığını da söyledi.

 Sosyal sorumluluk projesi adı altında gerçekleştirmiş olduğu sosyal yardımları hiç kimseye söylemeyen Ali Ağaoğlu’nun rekor kırdığını dile getiren Üstündağ’ın, Ali Ağaoğlu’nun eğitim hususunda çok hassas olduğunu ve şimdiye kadar Türkiye’nin eğitim hususunda gereksinim duyan bölgelerinde 374 okul yaptırdığını dile getirdi. Üstündağ, Ağaoğlu’nun bu okulları Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiğini açıklayarak, şimdiye dek bunu hiç duymamış olmasına da şaşırdığını söyledi fakat söylenenlere göre Ali Ağaoğlu, şaşaalı açılış törenleri organize etmek istemediği için bu bilgilerin gizli tutulduğunu söyleyerek ünlü iş insanının bu hayırları çok gizli bir biçimde yerine getirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz Aylarda Hakkında Bazı Dedikodular Konuşuyordu

Koronavirüsü pandemisinin etkileri ile beraber Türkiye piyasalarında dolar kurunun yükselmesine bağlı bir şekilde Türk parasının aleti pul olmasını fırsatı çevirdiği, bir uçak dolusu dolar ile Türkiye’den kaçmaya çalıştığı, Türk Silahlı kuvvetlerine ait F16 uçaklarının ise Ali Ağaoğlu’nun dolar yüklü uçağının Türkiye’den kaçmasının önüne geçtiği ve engellediği ile ilgili haberler gündemde dolaşmıştı. Ancak Ali Ağaoğlu, bir basın toplantısı düzenlemiş ve yeni ‘doğan torunumu görmek nasip olmasın ki böyle bir şey doğru değil’ demişti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP