DOLAR

32,5922

-0.01%
EURO

35,0071

0.46%
ALTIN(gr)

2.435,10

0,51%
BİST 100

%
5 Ocak İntegral Yatırım’dan Piyasa Beklentileri

5 Ocak İntegral Yatırım’dan Piyasa Beklentileri

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi geçtiğimiz günü yüzde 1.92 puan artışıyla seansı kapattı. Bankacılık endeksi, dün gün içerisinde pozitif eğimli olmasına rağmen öğleden sonra endekse katkısı az ama negatif bir kapanış performansı sergiledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
5 Ocak İntegral Yatırım’dan Piyasa Beklentileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Endeksi, yukarı tutan ise sanayi endeksi oldu. Bugün ise baktığımızda sanayi endeks hisselerini izlemeye devam edeceğiz. Dün, 1978 seviyesine çıkmasına rağmen bu seviyede kar realizasyonunun etkili olduğunu görmek mümkün. Endeks, teknik açıdan bakıldığında 22 günlük ortalaması olan 1975 seviyesi üzerine yükselmesi ile beraber ve yerleşmesi durumunda bazı sanayi listelerinin yükseliş eğiliminde hız kazanabileceğini düşünmek artık mümkün olacaktır. Fakat bunun için endeksin bugün 1975 üzerinde kapatması ile bu seviyeyi mesken edilmesi artık şart olmuştur. 1975 üzeri endeks kapanışında ise pozisyon ağırlığı artış gösterebilir. Bugün ise bakıldığında saat 14’te Türkiye Cumhuriyeti merkez Bankası başkanı Profesör Dr. Şahap Kavcıoğlu, Türkiye ihracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle, birlik ile konsey başkanlarının katılımı sağlayacakları bir webinar toplantısı organize edilecek. Gelişmelerin izlemesinde elbette fayda olacaktır. Dışarıda bakıldığında 15 ile 16 Aralık tarihinde gerçekleşen Amerika Merkez Bankası toplantısının Türkiye saati ile 22.00’de açıklanacak ve bu verilerin takip edilmesi gerekir. Bu sabah borsa endeksinin yatay bir şekilde açılış yaptığını gördük. Gün içerisinde piyasa ile ilgili gelişmeleri ve çok daha fazlasını bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Bugün başta olmak üzere önümüzdeki haftadan itibaren orta vadeli bir şekilde piyasada alım satım işlemlerine tabi tutulan hisse senetlerinin nasıl bir rota çizeceğini merak eden yatırımcıların, İntegral yatırımı takip etmeleri gerekir. Finans365.com olarak integral yatırım başta olmak üzere pek çok aracı kurumun borsa ile ilgili düşüncelerini ve hisse önerilerini bu satırlardan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP