DOLAR

32,5559

0.04%
EURO

34,9970

0.36%
ALTIN(gr)

2.426,38

0,14%
BİST 100

%
Bitcoin Yatırımcılarını Sevinçten Havalara Uçuracak Fiyat Tahmini Dev Bankadan Geldi: 2022’nin Ortalarında O Seviyelere Dikkat!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bitcoin Yatırımcılarını Sevinçten Havalara Uçuracak Fiyat Tahmini Dev Bankadan Geldi: 2022’nin Ortalarında O Seviyelere Dikkat!

Bitcoin Yatırımcılarını Sevinçten Havalara Uçuracak Fiyat Tahmini Dev Bankadan Geldi: 2022’nin Ortalarında O Seviyelere Dikkat!

Kripto para borsalarında durgun seyir sürerken, ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs’tan Bitcoin yatırımcılarının sevinçten havaya uçuracak tahmin geldi. 2022 senesinin ortalarında Bitcoin kripto para biriminin 100.000 dolar seviyesinden işlem göreceğini söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Bitcoin Yatırımcılarını Sevinçten Havalara Uçuracak Fiyat Tahmini Dev Bankadan Geldi: 2022’nin Ortalarında O Seviyelere Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin için yeni hedef fiyat tahmini dev bankadan geldi. Bitcoin, tarihi zirvesini 10 Kasım 2021 tarihinde 69 bin dolardan gördükten hemen sonra yüzde 33 geriden kapattı 2021’i.

Kripto para piyasalarında yüzler artık gülmüyor. Uzun zamandır beklenen yükseliş hareketini bir türlü gerçekleştirmek nedir bilmeyen kripto paralarda bekleyiş sürüyor. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde yükseliş gerçekleştiren kripto para piyasaları durgun bir seyre yönelince yatırımcılar da yavaş yavaş kripto para birimlerinden uzaklaşmaya başladı. Bitcoin kripto para biriminin dominansi ise %39 seviyelerinde devam ederken uzmanlar, yükselişini yaşaması açısından %42’nin üzerine çıkılması gerektiğini açıklar.

 Bitcoin’de 100.000 Dolar Tahmini

  ABD‘li bankacılık devi Goldman Sach, Bitcoin kripto para biriminin bu sene 100 bin doları göreceğine yönelik bir rapor paylaştı. Bankacılık devi, 2021 senesi içerisindeki performansını sergilemesi durumunda Bitcoin kripto para biriminin 2022 senesinin ortalarına doğru 100 bin dolara kadar çıkabileceğini ve altının piyasa hakimiyetini de böylelikle elinden alacağını açıkladı. Kurumsal yatırımcıların Bitcoin kripto para birimine yapmış oldukları yatırımları artırmasının yükseliş açısından öncü bir gösterge olacağını da söyleyen ABD’li bankacılık devi, 2022 senesi içerisinde Bitcoin kripto para biriminin Yüzde 60 getiri, altının ise yalnızca yüzde 4 getiri sağladığını söyledi.

Engellemeler Sürüyor

Kripto para birimlerine karşı dünya devletlerinin engelleri ise sürüyor. Çin hükümeti tarafından kripto paralara karşı sert tutum ve, İran’ın kripto para madenciliği enerji tüketimi sebebiyle bir süreliğine askıya alması ve, Avrupa Birliği ülkelerinin regülasyonu faaliyetleri ise kripto para birimlerine olan güveni olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Diğer taraftan küresel enflasyon rakamları sebebiyle merkez bankalarının faiz artırması kararı da yine aynı şekilde kripto para birimlerine olan ilgi azaltan en önemli faktörler arasında yer alıyor.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP