DOLAR

32,4119

0.17%
EURO

35,3064

0.1%
ALTIN(gr)

2.324,25

0,23%
BİST 100

%
Kripto Analistleri  Birbirine Girdi: Bitcoin’e Neler Oluyor?

Kripto Analistleri  Birbirine Girdi: Bitcoin’e Neler Oluyor?

Lider kripto para birimi Bitcoin, 2022 senesinin başından itibaren düşüş yönünde hareket etmeye devam ederken, pek çok uzman, kısa ve orta vadede BTC fiyatının nasıl bir harita içeceğini masaya yatırıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Kripto Analistleri  Birbirine Girdi: Bitcoin’e Neler Oluyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Dönemlerde Bitcoin Fiyatındaki Düşüş, Sancılı Geçecek Bir Ayı Piyasasının Göstergesi Mi?

Kripto para birimleri ile ilgili yapmış olduğu tahminlerle adından sıklıkla söz ettiren kıdemli analist CryptoWhale, Bitcoin yatırımcısı olmasına rağmen bazı zamanlarda lider kripto para birimine şüphe ile baktığını belirten açıklamalar yapmaktan kaçınmıyor. Ünlü analist, Bitcoin fiyatındaki düşüşün esasında çok sancılı geçecek bir ayı piyasasının ilk işaretleri olduğunu söylüyor. Cryptowhale, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Bitcoin’de meydana gelen son düşün aslında ayı  piyasasının ilk sinyali şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

 CryptoWhale tarafından ortaya atılan bu tespit, Bitcoin yatırımcılar ile bazı uzmanlar sert bir şekilde karşı çıktığı noktada popüler altın savunucusu ve BTC eleştirmeni Peter Schift’in oğlu 19 yaşındaki Spencer Schift, babasının dahi Bitcoin açısından bu kadar düşüş öngörüsünü olamayacağını dile getirerek, CryptoWhale’e şu ifadelerle cevap verdi:

“Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesini geçtiği zaman, aşağılanmanın keyfini çıkarın”

Dedi.

Bitcoin, 100.000 Dolar Hedefine Ulaşacak Mı?

Konuyla alakalı tuhaf olan gerçek ise oğlunun bütün karşı çıkmalarına rağmen, ünlü kripto eleştirmeni Peter Schift’in de CryptoWhale’inkine benzer bir şekilde düşüş hikayeleri de mevcuttu. Cryptowhale, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu değerlendirmede, Bitcoin kripto para biriminin bir fiyat rallisi başlata mamasının piyasa açısından endişe verici olduğunu dile getirdikten sonra sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Bitcoin bugün diğer risk altındaki kripto paralarla birlikte toparlanamadı. Bu boğalar için büyük bir endişe olmalı. Spekülatörler yatırımlarını başka bir yere koymayı tercih ederse ve muhafazakar yatırımcılar uzak durursa, B satın almak için kim kalır?”

Dedi.

Amiral cemisi Bitcoin kripto para biriminin son dönemlerde fiyatının sürekli düşüş yönünde hareket etmesi başta kripto para yatırımcıları olmak üzere uzmanları tedirgin etmeye başladı. Bazı uzmanlara göre Bitcoin, ayının pençeleri içerisinde kurtulmak amacıyla çırpınırken, bazı uzmanlara göre ise 2022 senesinin sonlarına doğru Bitcoin kripto para biriminin fiyatı 100 bin dolar olacak. Bakalım hangisinin dediği ortaya çıkacak? Hep birlikte bekleyip görmek lazım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP