DOLAR

32,5684

0.22%
EURO

34,9266

-0.17%
ALTIN(gr)

2.443,89

0,33%
BİST 100

%
Bankacılık Devi JPMorgan’dan O Kripto Para Uyarısı Geldi

Bankacılık Devi JPMorgan’dan O Kripto Para Uyarısı Geldi

Amerikan merkezli dünyaca ünlü Wall Street devi JPMorgan uzmanları, yayınlamış oldukları son rapor ile yatırımcıları kripto para borsalarında 2. sırada yer alan Ethereum hakkında uyardı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
Bankacılık Devi JPMorgan’dan O Kripto Para Uyarısı Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bloomberg’de yer alan bir habere göre JPMorgan analistleri, son düzenlemiş oldukları raporda kripto para borsalarında alım satım işlemlerine tabi tutulan ve amiral gemisi Bitcoin kripto para biriminden sonra gelen ikinci kritik öneme sahip Ethereum’un gerek merkezsiz finans (DeFi) pazar hakimiyetini gerekse de fiyatını olumsuz bir şekilde etkilediğini açıkladı. JPMorgan analistleri, Ethereum kripto para bloklarının daha küçük ve daha kolay bir şekilde yönetilebilir bölümleri ayrılmasını kapsayan Ethereum 2.0 güncellemesinin muhtemelen 2023 senesi içerisinde nihai aşamaya gelebileceğini belirtti. Bunun, Ethereum kripto para biriminin merkezsiz finans (DeFi) pazarındaki hakimiyetinin düşüş göstermeye devam edeceği anlamına geldiği açıklandı. Zira ether kripto para biriminin merkezsiz finans (DeFi) pazarında 2021 senesinin başlarında %100 olan hakimiyeti sene sonuna kadar yüzde 70 seviyelerine kadar düşürdü. Uzmanlar, ikincisi kritik öneme sahip ether kripto para biriminin 2.0 güncellemesindeki gecikmeye bağlı bir şekilde düşüş gösteren merkezsiz finans hakimiyetinin ether kripto para biriminin fiyatını da aynı şekilde olumsuz yönde etkileyebileceğini açıkladı.

Nikolaos Panigirtzolou’nun idaresindeki analistler, ele almış oldukları raporda ether kripto para biriminin hakimiyeti ile ilgili iyimser görüş risk altında şeklinde bir ifade kullanarak ETH hakimiyetini devam edilmesi açısından gerekli olan ölçeklendirme nin çok geç gelebileceğini ifade etti. Uzmanlar, konu ile alakalı son olarak endişeye kapılmak yerine daha çok ether kripto para biriminin tahtını geri alması açısından etherv2.0 lansmanının ilerletilmesi gerektiğini düşündüklerini yazdı. Ether 2.0 güncellemesinin ise 2023 senesinin başlarından itibaren uygulanacağı açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP