DOLAR

32,6052

0.27%
EURO

34,8122

0.4%
ALTIN(gr)

2.408,89

-0,97%
BİST 100

%
PayPal Kripto Parasını Piyasaya Sürüyor

PayPal Kripto Parasını Piyasaya Sürüyor

Ülkemizde erişime kapalı bir sistem olan PayPal’ın dünyaca ünlü bir ödeme yöntemi olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Kripto para borsalarının gitgide büyümesiyle birlikte PayPal kripto para birimini piyasaya sürerek ödemelerin bu para birimiyle yapılabilmesine olanak sağlayacak. Değeri ise stablecoin (sabit) olarak belirlenecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:04
PayPal Kripto Parasını Piyasaya Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paypal Dijital Para Sektörüne Giriş Yapıyor

Özellikle ülkemizde yurtdışı bazlı ödemelerde kullanılan bir ödeme teknolojisi olan PayPal’ın dünya çapında en çok tercih edilen ödeme teknolojilerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Böyle olunca marka yükselen kripto dünyasına adım atmak için harekete geçti. Jose Fernandez da Ponte Paypal’ın  kripto para birimi çıkarmak için adım attığı ifade etti. Henüz çok erken bir aşamada olsa da, marka kendi kripto para birimiyle çağı yakalayacak!

Sabit Coin Kullanılacak

Marka ödeme yöntemlerine ek olarak getirdiği bu sistem ile stable coin çıkaracak. Bu coin belirli bir para birimiyle sabit tutulacak ve bu para biriminin değerine tabi olacak. Böylelikle sürekli dalgalanan bir kripto para birimi yerine daha stabil ve sabit bir bedel karşılığında kullanıcılar bu dijital para türünü kullanabilecek.

PayPal Coin İsmiyle Çıkış Yapacak!

Hem akılda kalıcı hem de markanın ismini taşıması amacıyla piyasaya sürülecek kripto para biriminin ismi muhtemelen PayPal coin olacak. Kripto para biriminin piyasaya sürülmesi ile birlikte kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlanacak hem de marka başta dijital para sektörüne giriş yaparak pek çok avantaja sahip olacak.

PayPal Ne Zaman Kendi Para Birimini Çıkarıyor?

Şuan edindiğimiz bilgilere göre PayPal kripto para biriminin çıkış yapacağı tarih net değil. Henüz erken dönem çalışmaları yapılan kripto para birimi planlama aşamasında. Planlama aşamasının ardından somut çalışmalara geçileceğine değinilen Ponte, bu çalışmaların ardından kullanıcılara bu kripto para biriminin sunulabileceğine değiniyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP