Ev Almak İsteyenlere Ziraat Bank’tan Büyük Kampanya
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ev Almak İsteyenlere Ziraat Bank’tan Büyük Kampanya

Ev Almak İsteyenlere Ziraat Bank’tan Büyük Kampanya

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara konut ve tüketici kredisi sunmaya devam ediyor. İşte Ziraat Bank tarafından ev almak isteyen emekli vatandaşlara sunulan kredinin detayları ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Ev Almak İsteyenlere Ziraat Bank’tan Büyük Kampanya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan bütün emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın emeklilere özel pek çok avantajından faydalanmaya devam ediyor. Yani ev satın almak isteyen emekli vatandaşların faydalanması açısından en düşük faiz oranları ile sunulmakta olan emeklilere konut kredisi kampanyası bağlamında, 120 ay vade seçeneği ayağınıza geliyor. Maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan emekli vatandaşlar, emeklinin artısı paketi ile konut ve acil nakit ihtiyaçları açısından banka şubesine dahi gitmeye gerek olmadan başvurularını gerçekleştirebiliyor. Dijital kredi ürünleri arasında bulunan krediler ile bütün emekli vatandaşların uygun ödeme koşulları ile yeni bir ev satın almaları artık mümkün.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’nın, emekli vatandaşların artısı kredi paketi açısından içerisinde bulunan konut kredisi, bütün emekli vatandaşların çok rahat bir şekilde ev sahibi olmaları amacıyla hazırlanmıştır. 100 bin lira konut kredisi tutarı açısından 120 ay vade seçeneği ile yalnızca %1,29 faiz oranı ile işlenmektedir. Aylık 1642 lira taksit tutarı ile kira öder gibi emekli vatandaşların ev kredisinden faydalanmaları mümkündür.

Diğer taraftan bir milyon lira ve daha da üzerinde fiyatı olan konutlar açısından kredi isteklerinde uygulanacak faiz oranlarının ise yüzde 1,34 olarak hesaplanmasına karar verilmiştir. Emeklilik hayallerini kendi evinde yaşamak isteyen vatandaşlar açısından Ziraat Bankası tarafından sağlanan emekli vatandaşlara özel konut kredisi, uygun ödeme seçenekleri ile düşük faiz oranları şeklinde emekli vatandaşlara sunulmaktadır.

 Ziraat Bankası’ndan Emekli Vatandaşlara Kredi

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara özel bankacılık hizmetleri bağlamında yalnızca konut kredisi değil aynı zamanda nakit ihtiyaçları doğrultusunda tüketici kredilerini de vermektedir. Emekli vatandaşların artısı kredi paketi bağlamında bulunan tüketici kredisi açısından maaşını Ziraat Bankası’ndan alan bütün emekli vatandaşlar yüzde 1.55 faiz oranından başlangıç yapan faiz oranları ile tüketici kredisinden faydalanabilir.

Ziraat bankasının emekli vatandaşları ev sahibi yaptığı bu muhteşem kampanyadan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların kimlik kartları ile beraber bir Ziraat Bankası şubesine başvurması yeterlidir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP