DOLAR

32,5728

0.16%
EURO

34,9266

0.7%
ALTIN(gr)

2.437,44

0,20%
BİST 100

%
Glimmer Coin’e Duyulan İlgi Artıyor!

Glimmer Coin’e Duyulan İlgi Artıyor!

Kripto para yatırımcılarının dikkatini çeken glimmer coin nedir sorusunu yanıtlamamız gerekirse; GLMR kullanıcıların yönetime katılabildiği, likidite ile ödüller elde edebildiği ve işlem ücretlerini karşılayabildiği bir yönetim ve hizmet tokenı olarak karşımıza çıkar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Glimmer Coin’e Duyulan İlgi Artıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moonbeam Nedir? GLMR Ne İşe Yarar?

Öncelikle GLMR nedir sorusunu en iyi şekilde yanıtlayabilmek için Moonbeam’den bahsetmek gerekir. Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme para zinciri olarak karşımıza çıkan Moonbeam, popüler ETH geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırarak proje oluşturup coin dağıtımını sağlayan bir zincirdir. Moonbeam ETH ile uyumu, mevcut geliştirici araçlarını en küçük minimal değişikliklere dahil kolaylıkla adapte ederek kullanabileceğiniz, güvenilir bir kamusal blok zinciri altyapısını kullanıcılara sunar. İşte Moonbeam ekosisteminde söz hakkı sahibi olmak isteyen kullanıcılar ise glimmercoin yönetişim token’ı ile bu sisteme katılabiliyor.

GLMR İle Neler Yapılabilir?

GLMR ile pek çok işinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. GLMR’nin kullanıcılara sunduğu avantajlar arasında:

  • Akıllı sözleşme yürütmesini destekleme,
  • Ağdaki işlem ücretlerini ödeyebilme,
  • Zincir üzerindeki konsey üyelerini seçme,
  • Oy verme ve referandum önerme gibi yönetişim mekanizmasının kullanımı kolaylaştırma,
  • Platformun mekaniğini destekleyerek merkezi olmayan altyapıyı oluşturma gibi avantajlar yer alır.

GLMR Popülerliği Artış Gösteriyor

Listelerin açıklanmasının ardından GLMR büyük bir artış yakaladı. Ardındaki projenin umut vaat edici olması, güçlü bir proje olarak görülmesi GLMR’ye duyulan ilgiyi ciddi anlamda arttırdı. USD işlem hacmini göz önünde bulundurarak yapılan sıralamada 225. sırada yer alan glimmer token dönem dönem iniş ve çıkışlar yasada yükselişe geçecek gibi görünüyor. 11 Ocak 2022’de dönem içindeki zirveyi yakalayan GLMR; 12 Ocak 2022 tarihi ile birlikte en düşük değerine ulaştı. Ancak uzun vadede yatırım yapma ve yönetişim sistemlerini etkin şekilde kullanmak için kullanıcıların pek çoğu GLMR’ye yöneldi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP