DOLAR

32,6019

0.35%
EURO

34,8198

0.18%
ALTIN(gr)

2.509,36

1,01%
BİST 100

%
KKTC’nin Ünlü Markası,Metaverse Dünyasına Adım Attı

KKTC’nin Ünlü Markası,Metaverse Dünyasına Adım Attı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geliştirilen Akdeniz'in elektrikli otomobil markası Günsel, Yükseliş gösteren Metaverse evreninden ve Decentraland'de açacağı Showroom'u ile sanal gerçeklik evrenine adım atmış olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
KKTC’nin Ünlü Markası,Metaverse Dünyasına Adım Attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geliştirilen Akdeniz’in elektrikli otomobil markası Günsel, Metaverse adımını adım atmak amacıyla çalışmalara başlıyor.

Metaverse çılgınlığı 21. yüzyılın son girişimlerinin başını çekiyor desek yanlış bir tabir kullanmamış olacağız. Özellikle de son dönemlerde artırılmış sanal gerçekçilik platformu metaverse ile gerçek dünyanın adeta birleştirilmesi hedefleniyor. Pek çok kurum ya da devlet, metaverse platformu aracılığı ile artırılmış sanal gerçeklik ürünlerinden kullanma fırsatını yakalıyor. Son dönemlerde özellikle metaverse platformundan arsa satın alma uygulamaları trend bir hal alırken, yavru vatandan heyecan verici bir girişimcilik haberi geldi.

Günsel Showroom Decentraland’de!

Henüz gelişme aşamasında olan metaverse evreninin, gelecek zaman dilimi içerisinde kullanıcı deneyimlerini ve satın alma alışkanlıklarını büyük bir ölçüde sanal gerçeklik platformuna taşıması öngörülüyor. Elektrikli otomobil markası Günsel ise Decentraland’de alacağı Showroom’u ile seri üretimin gerçekleştirilmesinden önce ilk modeli de B9 ile 2. modeli J9’u evleri üzerinden dünya ile buluşturmayı hedefliyor. Elektrikli otomobil markası Günsel, teknolojinin gelişimine paralel bir şekilde metaverse evliliğinde gerçekleşecek ilerlemeler ile beraber, sanal alemde araçlarla test sürüşlerinin de yapılabileceği ‘Günsel etkileşim merkezi’ oluşturmak amacıyla çalışmalara başladı. 3 önemli ve kritik sırada yer alan kripto para birimi Ether tabanlı hizmet vermekte olan Decentraland’de Günsel’in efektlerinden satın alan katılımcılar, seri üretimin gerçekleşmesi ile beraber satışa çıkacak olan Günsel B9’lardan öncelikli olarak alım hakkını elde edecek.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP