DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
O İsim, Bitcoin Geliştiricilerini Davalardan Koruma Fonunun Başında Yer Alıyor

O İsim, Bitcoin Geliştiricilerini Davalardan Koruma Fonunun Başında Yer Alıyor

Bitcoin geliştiricilerini davalardan korumak amacıyla kâr amacı taşımayan bir yasal savunma alanı oluşturuluyor. Gönüllü avukatlardan oluşacak fon, ücretsiz bir şekilde hizmetlerini sunacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
O İsim, Bitcoin Geliştiricilerini Davalardan Koruma Fonunun Başında Yer Alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin destekçisi, popüler sosyal medya hesaplarından Twitter platformunun eski CEO’su Jack Dorset, Bitcoin kripto para birimi geliştiricilerinin son dönemlerde artış gösteren ve artmaya devam edecek gibi duran dev davalardan korumaya ilişkin, kâr amacı taşımayan bir yasal savunma fonu oluşturulması açısından bir öneride bulundu.

 Dorsey’in atacağı bu adımlar; kendisini Twitter platformunda Bitcoin düşkünü şeklinde tanımlayan Zack Voell’in paylaşmış olduğu bir elektronik posta transkripti aracılığı ile ortaya çıktı. Paylaşımda Bitcoin topluluğu, şimdilik çok cepheli bir davaya konu oluyor. Davalar ise devam eden tehditler amaçlanan etkisini gösteriyor; bireysel sanıklar, yasal desteğin olmamasında teslim olmayı seçtiler. Denildi.

Biçiminde kaydetmiş olduğu görülen Jack Dorsey, genellikle bağımsız olan açık kaynak geliştiricilerinin özellikle de yasal baskıya karşı çok hassas olduklarını da sözlerine ekliyor.

Bitcoin Davalarını Üstlenecek Avukatların Oluşturacağı Fon, Ücretsiz Hizmet Sunacak

Twitter eski CEO’su sıcak Dorsey,Bitcoin kripto para birimi geliştiricilerine yönelik artış gösteren muhalefet eğilimine karşı geliştiricileri savunmak amacıyla harekete geçecek. Bitcoin platformu ve Bitcoin geliştiricileri ile ilgili ortaya çıkacak davalarda bu geliştiricileri ücretsiz bir şekilde savunma kararı alındı. Bitcoin Legal Defanse Fund, yani Bitcoin yasal savunma fonu, şeklinde adlandırılan yeni bir kar amacı gütmeyen bu kuruluşun, Bitcoin yazılımı ile varlık geliştirmenin bütün gönderi üzerinde faaliyet gösteren geliştiricilere yardımcı olması öngörülüyor. Twitter eski CEO’sunun göndermiş olduğu elektronik posta mesajında özellikle de the lightning network  yani Bitcoin kripto para paylaşımlarının ya da Bitcoin kripto para alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği borsalarda meydana gelen problemlerde özellikle de Bitcoin kripto parasının geliştiricilerinin dahil olacakları davalarda kendilerini savunmak amacıyla avukatlardan oluşacak bir fon oluşturulması ve bu fonun ücretsiz bir şekilde hizmet sunması bekleniyor. Konu ile alakalı gelişmeleri ve son dakika haberleri sizlere finans365.com olarak sunmaya devam edeceğiz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP