O Ünlü İsim, İnstagram’da 300 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Kadın Oldu
  • Finans 365
  • Aktüel
  • O Ünlü İsim, İnstagram’da 300 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Kadın Oldu

O Ünlü İsim, İnstagram’da 300 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Kadın Oldu

Manken ve televizyon kişiliği ile bilinen Kylie Jenner, Instagram hesabında 300 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın olmayı başardı. Bu sayı, Jenner'i Instagram platformunun en çok takip edilen 2. kullanıcısı konumuna getirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
O Ünlü İsim, İnstagram’da 300 Milyon Takipçiye Ulaşan İlk Kadın Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber sosyal medya platformlarının yaşantımızın büyük bir bölümü haline geldiğini söylememiz elbette ki yanlış olmayacaktır. Pek çok insan, günün belli bir bölümünü gelişim gösteren teknolojinin bize sunmuş olduğu bu ortamlarda geçirmeye adamış durumda. Birbirleriyle iletişim kuruyor ve hayatlarından bazı kesirleri başkalarıyla paylaşan, fotoğraf paylaşım platformu Instagram, bu mecralar arasında en çok vakit geçirilen yerlerin başında geliyor.

 Başta Cristiano Ronaldo, Lionel Messi gibi dünyanın yaşayan en iyi futbolcularının fotoğrafları, milyonlarca kez beğeni almıştı. Şimdi ise platformda en çok takip edilen kullanıcılar hususunda çok önemli bir gelişme meydana geldi. Ünlü manken, televizyon kişiliği ve iş kadını olarak bilinen Kylie Jenner, Instagram hesabında en çok takip edilen kadın olmayı başardı.

Instagram’da 300 Milyon Takipçiye Ulaştı

Jenner ile Kardashian ailesinin bir üyesi olan 24 yaşındaki manken ve televizyon yıldızı, 300 milyon takipçiye ulaşmayı başararak ünlü şarkıcı Ariana Grande (289 milyon takipçi ile) geride bırakmayı başardı ve Instagram platformunun en çok takip edilen kadın kullanıcısı olmayı başardı. Diğer taraftan bu rekor sayı Jenner’i 388 milyon takipçili Cristiano Ronaldo’nun sonrasında platformun en çok takip edilen insanı yaptı.

 Televizyon kişiliğinin yanında aynı zamanda manken olarak bilinen Kylie Jenner, ‘Kylie Cosmetics’ adı ile kendi kozmetik markası oluşturmuştu. ABD merkezli bir kozmetik firması da var. Instagram platformunun aracılığı ile bu firmayı büyüttüğünü dile getiren Kylie Jenner, 2019 senesinde kozmetik firması ile dünyanın en genç milyarderi olma  imza attı. Bruce Jenner ile Kris Jenner’in kızı ve Kim Kardashian’ın üvey kardeşi olan Kylie Jenner, bunlara ek bir şekilde ABD’de oldukça popüler olan Keeping Up With The Kardashians reality Show onda da yer alıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP