DOLAR

32,5690

0.06%
EURO

34,8826

0.02%
ALTIN(gr)

2.435,33

0,23%
BİST 100

%
Bitcoin’in Kritik Teknik Sınıra Gerilediği Ortamda Altcoinlerde En Güçlüsü Hangisi?
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bitcoin’in Kritik Teknik Sınıra Gerilediği Ortamda Altcoinlerde En Güçlüsü Hangisi?

Bitcoin’in Kritik Teknik Sınıra Gerilediği Ortamda Altcoinlerde En Güçlüsü Hangisi?

Bitcoin kripto para birimi düşüş yaşamaya devam ediyor. Altcoinlerde ise güçlü kripto para birimleri dikkat çekmeye başladı. İşte kripto para dünyasındaki son durum ve çok daha fazlası...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Bitcoin’in Kritik Teknik Sınıra Gerilediği Ortamda Altcoinlerde En Güçlüsü Hangisi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aralık ayında göstermiş olduğu performans ile beraber 2021 Mayıs ayından itibaren en berbat görünüme sahip olan Bitcoin kripto para birimi, 2022 senesinin ilk haftasında 200 günlük hareketli ortalamasının sınırında hareket etmeye devam ediyor. Geçen son 7 günü söz konusu bu sınırların altında kapatan Bitcoin, yüzde 60 oranında yükselişle geçtiğimiz sene kapattı. Bitcoin kripto para biriminin yeni yılı içerisinde çok daha iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Uzun vadeli bir şekilde tabloya bakıldığında fiyat beklentisi 90 bin dolar olarak açıklanan Bitcoin, şu açıdan kritik seviyelerde ilerlemeye devam ediyor. Artık ve özellikle de popüler meme olarak bilinen kripto para birimleri arasında tartışmalar devam ediyor. En güçlüler ise belirlendi.

Bitcoin, Son 6 Yılın En Kötü Performansını Sergiliyor

2022 senesinin gelmesinin sonrasında 2021 senesine ait tablodaki veriler gün yüzüne yavaş yavaş çıkmaya başladı. Son 1 hafta içerisinde 200 günlük hareketli ortalamasının altında dahi kalan Bitcoin para birimi, geçen aralık ayını çok kötü bir performans ile kapattı. 2015 senesinden itibaren yılı 60 altmış oranında bir yükseliş ile tamamlayan Bitcoin, son 6 senenin en kötü performansını sergiliyor. Ancak bu kötü hareket etme eğilimi açısından bazı uzmanların yapmış oldukları yorumlara bakılırsa yeni yıl içerisinde görünmeyecek ifade ediliyor.

Shıba Inu İle Dogecoin Yine Karşı Karşıya

Popüler meme coinlerden Shıba Inu ile Dogecoin, son zamanlarda yatırımcıların kafasını iyice karıştırmaya başladı.

Ünlü MMA sporcusu Chuk Liddel aracılığı ile başlatılan bu kritik tartışma, akıllara ünlü Milyarder Elon Musk’ı getirdi.

Shıb ile Doge’in sergilemiş oldukları son performansları göz önüne alındığında ise Dogecoin 0,16 dolar seviyesinden aşağı yönlü bir şekilde hareketini sürdürürken, Shıb ise 0,39 oranında değer kaybı yaşayarak, 0,000033 dolar seviyesinden alım satım işlemlerine tabii tutulmaya devam ediliyor. Kripto piyasalar belirsizliğini 2022 senesinin ilk ayında korumaya devam ediyor. Diğer taraftan başta Bitcoin kripto para birimi olmak üzere diğer kripto para birimlerine devasa rakamlarla yatırım gerçekleştiren kişiler ve kurumlar, 2022 senesi içerisinde bir konu kripto para biriminin 90 bin ile 100 bin arasında seneyi kapatması beklediklerini söylüyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP