DOLAR

32,5983

0.37%
EURO

34,7310

-0.05%
ALTIN(gr)

2.497,46

0,55%
BİST 100

%
Paribu’dan 5.Yılına Özel 2 Yeni Proje!

Paribu’dan 5.Yılına Özel 2 Yeni Proje!

Kripto para alım satım işlemlerinin gerçekleştirildiği platform Paribu, Türkiye'nin ilk bağımsız blokzincir projesi Paribu net ile ekosisteme yatırım gerçekleştirmek amacıyla oluşturmuş olduğu Paribu Ventures’i ilan etti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Paribu’dan 5.Yılına Özel 2 Yeni Proje!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Katılımcılara güvenilir, kolay ve hızlı bir uygulama sunmak amacıyla 5 sene önce kurulumu gerçekleştirilen kripto para işlem platformu Paribu, bugün 5 milyonu aşkın kullanıcıya hitap eden devasa bir platforma dönüşte. Paribu CEO’su Yasin Oral, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında 2022 senesi içerisinde hayata geçecek projelerini dile getirdi.

Oral:

“Tarihi bu platformunu yeni nesil teknoloji şirketi olarak konulan diliyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve projeler, bu anlayışımızı destekler nitelikte alıyor. Yol haritamız, teknoloji alanında öncü çalışmalara imza atmak üzerine kurulu geçtiğimiz ay SHERPA’yı Paribu bünyesine dahil etmemiz de globalleşme yolunda attığımız önemli bir adım. Bunun bir diğer örneği ise Türkiye’nin ilk bağımsız blokzincir projesi olan Paribu Net olacak. Ölçeklendirilebilir, güvenilir ve hızlı bir blok zincir sistemi olan Paribu Net hem Paribu açısından hem de ülkemiz için önemli bir proje.”

İfadelerini kullandı.

Türkiye’nin İlk Bağımsız Blokzincir Projesi Paribu Net

Önümüzdeki haftadan itibaren halka açık testnet ile çalışmalara geçecek olan Paribu Net üzerinde akıllı kontraktlar, merkeziyetsiz borsalar ile merkeziyetsiz finans platformları geliştirilebilecek.

Paribu, 5 Senedir Toplumsal Faydayı Göz Ardı Etmeden Faaliyetlerini Sürdürüyor

Geleceği beklemeden şimdiden inşa etmeye başlayan Paribu, bunu sadece teknoloji odaklı değil aynı zamanda kültür, çevre, sanat ve eğitim perspektifi içerisinde şekillendiriyor. 2021 senesi içerisinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek UNICEF Türkiye kripto para bağış kampanyası başlatan Paribu, 7 milli sporcuya olimpiyat yolunda destek çıktı.

Böylelikle 5 gelene özel harika iki projeye daha imza atan Paribu, globalleşme yolunda çok önemli bir adımı daha atmış oldu. Sadece kripto para işlemlerinin gerçekleştirildiği bir borsadan ibaret olmayıp adeta sosyal sorumluluk çerçevesinde topluma yararlı pek çok projeyi daha benimseyen çalışmalara imza atması bekleniyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP