Çatı Katı Deyip Geçmeyin! Bakın Dünya Starı Justin Timberlake, Ne Kadara Sattı?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Çatı Katı Deyip Geçmeyin! Bakın Dünya Starı Justin Timberlake, Ne Kadara Sattı?

Çatı Katı Deyip Geçmeyin! Bakın Dünya Starı Justin Timberlake, Ne Kadara Sattı?

Dünya starı olarak bilinen ünlü şarkıcı Justin Timberlake, New York'ta bir rezidansın en üst katındaki çatı katı dairesini satışa çıkardı. Lüks daire, koca bir servet değerinde. Detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Çatı Katı Deyip Geçmeyin! Bakın Dünya Starı Justin Timberlake, Ne Kadara Sattı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikalı ünlü şarkıcı Justin Timberlake, magazin basınının yanı sıra aynı zamanda emlak basınında da yer alıyor. Alınan bir son dakika haberine göre Justin Timberlake ile oyuncu eşi Jessica biel, 2017 senesinde New York’un Merkez bölgesinde 20,2 milyon dolar para ödeyerek bir çatı katı satın aldı.

500 metrekare büyüklüğünde ve 4 yatak odası başta olmak üzere dört büyük ve 2’de küçük banyolu çatı katını satmaya karar veren ünlü çifte, kısa süre içerisinde dairelerinde alıcı buldu.

Amerika’nın New York kentindeki süper lüks çatı katını satışa çıkaran Justin Timberlake, evini 29 milyon dolara satmayı başardı.

Lüks çatı katında 4 yatak odası başta olmak üzere altı banyonun yanı sıra aynı zamanda 500 metre kare çatı terası, 20 metre yüzme havuzu ile bir spor salonu ve özel asansörü de mevcut.

Lüks rezidansın en üst katında bulunan çatı katının komşuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor: Jennifer Lawrence, Jake Hyllenhaal, Blake Lively, Ryan Reynolds çifti ile Rebel Wilson gibi ünlü isimler Justin Timberlake Star komşuları arasında yer alıyor.

Justin Timberlake Kimdir?

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı ile oyuncudur. 1. 85 metre boyundaki Justin Timberlake, Jessica Biel ile 2012 senesinde evlenmiştir. 31 Ocak 1981 senesinde dünyaya gelen Justin Timberlake 40 yaşındadır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP