DOLAR

32,5055

-0.12%
EURO

34,9757

0.37%
ALTIN(gr)

2.431,55

0,36%
BİST 100

%
Metaverse Arsa O Sitelerden Alınır, Metaverse Satılık Arsa Fiyatları!

Metaverse Arsa O Sitelerden Alınır, Metaverse Satılık Arsa Fiyatları!

Gerçek metaverse arsalarını nasıl satın alınacağını biliyor musunuz? Metaverse platformundan arsa alırken dolandırılmamak amacıyla nelere dikkat edilmeli? Metaverse arsa fiyatları ile satış siteleri hangileri? Cevaplar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
Metaverse Arsa O Sitelerden Alınır, Metaverse Satılık Arsa Fiyatları!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaç zamandır sayısız bir şekilde metaverse projesi yükselmeye başladı hatta şimdilerde dünya haritasını parselleyip satışını gerçekleştirenler dahi var. Geçmiş dönemlerde cennetten tapu satın alan rahiplere ne kadarda benziyorlar Öyle değil mi? Var olan bir gezegeni özgürce parselleyip satışını gerçekleştirmek midir metaverse evreni? Tabii ki de değil, Peki gerçek metaverse arsaları nasıl alınır satılır?

Hangi Sitelerden Metaverse Arsa Alınır?

Öncelikli olarak söylemekte fayda olacaktır ki bir proje eğer ki sizlere dünyanın 7 harikasını ya da Bodrum’da bir otel yapılacak ya da Bodrum’dayapılabilecek bir araziyi satmak amacıyla çalışıyorsa burada bir problemin olduğunu bilmenizde fayda olacaktır. Harita üzerinden satın alınan ve size parsellenen sözde metaverse arsalarının evde Photoshop uygulaması ile sahte tapu hazırlamaktan bir farkının olmadığını bilmeniz de yine aynı şekilde fayda olacaktır. Hatta bu projeler işi ilerletip NFT tabanlı tapulardaki verseler belki de daha fazla kullanıcı kendilerine yönelebilir. Peki bu arsalar ne olacak? İyi işte vakti zamanı geldiğinde hiçbir fayda kazandırmadı anlaşılacak ve yok olup gidecek. Üzücü olan taraf ise bu tarz projelere en çok yatırımın Türkiye vatandaşları tarafından gerçekleştirildiğinin farkına varmaktır.

 

Metaverse olarak pazarlanan sözde bazı projelerin aslında ne olduğunu anladığınızda gerçek projelere dönüş yapabilirsiniz. Metaverse odaklı pek çok proje var ve gelişim gösteriyor ve yatırımcıya ulaşma imkanı sağlıyor. Bunların bir bölümü halen yolun çok daha başında bir bölümü ise kendi metaverse uygulamalarını geliştirip çoktan kullanıcılarını bu dünyaya yönetmeye başladı.

Metaverse Arsa Alma Siteleri

OpenSea: bu metaverse uygulamasında genel itibariyle daire, arsa gibi mülk satışları gerçekleştirilir. Örnek üzerinde konuya açıklık getirileceksek, sandboks uygulamasının satışları buradan gerçekleştiriliyor. Ya da Ether kripto para birimi ile tovers projesinden daire almak mümkündür,

Axie ınfinity, kendi internet uygulaması üzerinden buz satışları gerçekleştiriyor,

Regent Roland yine aynı şekilde internet uygulaması aracılığı ile arsa satış işlemlerini yapıyor,

Bloktopia yine aynı şekilde ön satıştan önce duyurusunu yaptığımız metaverse odaklı bir girişim projesidir.

Bu platformlarda metaverse arsası satın almanız açısından metamask gibi merkezi bulunmayan kripto para cüzdanlarını kullanmayı bilmek gerekir. Aksi durumda platform üzerinden alışveriş işlemlerini yapmak imkansız olur.

Metaverse Satılık Arsa Fiyatları

Fiyatlar genel itibariyle proje, alınacak mülk özelliğine göre değişiklik gösteriyor. Kimi zaman da fiyatlar düşer bazı durumlarda da yükselir. Fakat pek çok tutulmuş metaverse projesi arsaların fiyatları genel itibarıyla yükseliş eğilimindedir. Bu ne hem kıtlık sebep olurken diğer taraftan da yatırımcı profili bunu oldukça yakından etkiliyor. Metaverse arsası alan katılımcıların önemli bir bölümü 1950’lerin Şişli’de tarla aldığını düşündüğü için satış hedeflerini de uzun vadeli şekilde belirliyor.

 

İşte Karşınızda Metaverse’den Arsa Alma Fiyatları

En popüler metaverse projelerinden birisi olan sandboks, kendi evreninde bulunan arsaları parsel parsel yatırımcılara satıyor.

En düşük fiyat ise 3.77 Ether kripto para birimine denk geliyor. Yani bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde Ether kripto para biriminin Google uygulaması üzerinden fiyatına baktığımızda 12360 Dolar civarında bir para yapıyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP