29 Ocak Çekilişinde Büyük İkramiyenin Ne Kadar Olduğunu Duyduğunuzda Hemen Kupon Dolduracaksınız
  • Finans 365
  • Aktüel
  • 29 Ocak Çekilişinde Büyük İkramiyenin Ne Kadar Olduğunu Duyduğunuzda Hemen Kupon Dolduracaksınız

29 Ocak Çekilişinde Büyük İkramiyenin Ne Kadar Olduğunu Duyduğunuzda Hemen Kupon Dolduracaksınız

Milli Piyango idaresinin 29 Ocak 2022 cumartesi günü gerçekleştirilecek çekilişinde büyük ikramiye tam 7 milyon lira. Devasa bir rakam öyle değil mi? Yılbaşı çekilişinde amorti kazanan kişiler, bu çekilişte biletlerini değiştirirken aynı kategori içerisinden bir yerine iki bilet alabilecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:05
29 Ocak Çekilişinde Büyük İkramiyenin Ne Kadar Olduğunu Duyduğunuzda Hemen Kupon Dolduracaksınız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Piyango idaresi kazandırmaya devam ediyor. Doldurulan biletlerin sonucunun açıklanması ile beraber ansızın zengin olmak mümkündür. Oyun severler, her hafta milli piyango idaresinin bütün uygulamalarını tarayarak bilet oluşturmak ve para kazanmak amacıyla hareket etmeye devam ediyor. 29 Ocak cumartesi günü gerçekleştirilecek çekilişte büyük ikramiye miktarı tam 7 milyon lira. Bu devasa rakam ile neler alabileceğinizi hayal edebiliyor musunuz?

Milli piyango çekilişi 29 Ocak cumartesi günü gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek bu çekiliş için bilet fiyatları ise 15 lira, 30 lira ve 60 lira olarak açıklandı. Oyun severler, milli piyango biletlerini ister gezici bayilerden isterlerse de bayiden isterlerse de millipiyangoonline.com adresinden ya da milli piyango şans oyunları uygulamasından alma şansını yakalayabiliyor. Milli piyango bilet tipleri 3’e ayrılmaktadır: tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet olduğu takdirde ikramiyenin yarısı; çeyrek bilete ise ikramiyenin çeyreği kazanılmış anlamı ortaya çıkıyor. Milli piyango çekilişi 29 Ocak cumartesi günü İstanbul’daki şans merkezinde gerçekleştirilecek.

Milli Piyango Bilet Kontrolü

Bayilerden oynanan kupon ile biletler ikramiye çıkıp çıkmadığını millipiyango.com adresinde ve milli piyango mobil uygulamasından kontrol etmeniz mümkündür. Aynı zamanda milli Piyango online.com adresi üzerinden sonuçlar bölümünden bilet numaralarının girmek suretiyle ikramiye kontrolü yapılması da mümkündür. Biletlerin üzerindeki barkodu telefon kamerasına okutmak suretiyle kontrol edilmesi ile mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP