DOLAR

32,5475

0.16%
EURO

35,0223

-0.04%
ALTIN(gr)

2.437,96

0,11%
BİST 100

%
O Riski En Çok Türkler Aldı!

O Riski En Çok Türkler Aldı!

Yanlış yönlere sapmamak amacıyla bu haber makalesini okumanızı tavsiye ediyoruz. Geçtiğimiz senenin son çeyreğinden itibaren metaverse aleminde çok büyük bir ilgi yaşanıyor. Dünyanın hemen her tarafından kripo paraları bilmeyen yatırımcılar ya da hiç kripto para ile alakası bulunmayan insanlar dahi Metaverse nedir? Şeklinde araştırıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
O Riski En Çok Türkler Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye‘deki yatırımcılar ise bu hususta başı çekiyor. Ancak bir problem var. Eğer ki Türk yatırımcıların yoğunluk göstermiş oldukları projeleri bir indikatör şekline getire bilseydik bütün kripto para ekosistemi çok daha az zarar görecektir. Peki problemler? yanıtı haberimizde…

 Türk Yatırımcılardan Metaverse’e Yoğun İlgi!

Yatırımcılar akın akın bir yere doğru koşuyorlar peki ama orası neresi? Ancak gittikleri yol pek iyi bir yol aslında olmayabilir. Türk yatırımcılar, LAND ya da Axie, Decentraland gibi projeleri yönelmiyor. Peki ne yapıyorlar biliyor musunuz? Harita üzerinden parsel parsel satışı gerçekleştirilen projelere yatırım yapıyorlar. Üstelik Türk vatandaşların bu alanda en popüler girişimlerden birine olan ilgisi rekor seviyelere kadar ulaşmayı başardı. Neredeyse bütün parsel alanlarının %90’ından fazlasının Türkiye’deki yatırımcılar tarafından yapıldığını biliyor muydunuz? Metaverse bu mudur? Yani bir dünya haritası açtıktan sonra buradan parsel parsel arsa satmak mıdır? Finans365.com olarak yatırımcıları doğru yönlendirmek amacıyla metaverse evreninde arsa satışı başta olmak üzere yatırım yapmanın ne şekilde olması gerektiğini uzun uzun anlattık. Ama yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz.

Şaşırtıcı Olan İse En Fazla Türklerin Almış Olması

Bu tarz sözde metaverse projelerini birkaç bin dolar maliyet ile üretmek mümkün. Yatırımcılar, geldikten sonra sizin internet sitemizdeki haritadan bazı parselleri satın alır ve çok kolay bir şekilde para kazanmanız böylelikle mümkün olmaktadır. Ancak rahim olan şu ki bunu yapan uyanık kişilerin sayısı her geçen gün biraz daha artış gösteriyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP