DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%

Ünlü Analistten BTC Müjdesi

2020 yılının başında bu yana bitcoin fiyatları ve diğer kripto para değerlerindeki dalgalanmalar yatırımcıların güvenini ciddi anlamda sarstı. Ancak Bitcoin yatırımcılarına ünlü analist Bennett’ten müjdeli haberlerimiz var. Bennet’e göre bu hafta BTC değerinde yaklaşık %30’luk bir artış görülecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BTC Toparlamaya Başladı

Bitcoin’in 40.000 $’ın altına inmesinin ardından BTC’nin geleceğiyle ilgili şüpheye vardı. Ancak FED faizi ve kripto para borsasındaki yükselme ile bitcoin artışı meydana geldi. Yeniden 43.000 doların üzerine çıkan Bitcoin’in bu yükseliş ile birlikte kendisini toparladığını söylemek mümkün. Bitcoin’in her gün değerinde ufak tefek oynamalar olsa da BTC’nin 42.500 dolar civarında işlem görmesi de kripto para yatırımcılarının rahat bir nefes almalarını sağladı. Meydana gelen bu hareketlilik ve yükseliş kripto para analizi yapan analistlerin yeniden tahmin yürütmesini sağladı. Bu isimlerden birisi de ünlü kripto para analisti Justin Bennett oldu.

Bitcoin’in 50.000 Dolara Ulaşması Bekleniyor

2022’nin başından beri BTC’de ciddi bir değer kaybı söz konusuydu. Ancak Bennett yayınladığı videosunda BTC fiyat hareketliliğine bakarak bu hareketliliğin fiyat artışı yönünde olacağına değindi. Bennett’e göre birkaç gün ya da hafta içerisinde BTC fiyatları %20-30 arasında yükselebilir. Bu yükselmenin Nisandaki hareketliliği aratmayacak nitelikte bir yükselme olacağına değinen Bennett bu yükselişle birlikte Bitcoin’in önce 50.000 daha sonra ise 55.000 dolar seviyesine ulaşacağını dile getirdi. Ancak Bennett yine BTC’nin son dönemdeki sert düşüşlerinin de yıl içerisinde tekrarlanacağına dair öngörüde bulundu.

Ünlü kripto para analisti açıklamasının devamında BTC’nin iniş ve yükseliş döngüsüne değindi:

“2021’in başlarından beri fiyatın likidasyon mumunun altına hızlı bir iniş yaptığını ve daha sonra daha hızlı bir şekilde yükselişe geçtiğini gördük. Bu olay her yaşandığında yükseliş de gecikmedi. BTC’nin bu olay her yaşandığında sergilediği fiyat hareketinin ortalaması %63 civarında oldu. En düşüğü ise Nisan ayındaki %27’lik yükseliş oldu.”

Bu açıklamaların ışığında Justin Bennett 2022 yılında BTC’nin yükselmeye meyilli olduğunu ifade etti. Bitcoin tahmin edildiği gibi yükselişe geçerse kripto para yatırımcıları derin bir nefes alacak demektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP