DOLAR

32,5154

-0.09%
EURO

34,9400

0.27%
ALTIN(gr)

2.442,10

0,80%
BİST 100

%
4 Dev Bankadan BTC Analizi

4 Dev Bankadan BTC Analizi

Kripto para borsasındaki dalgalanma hem BTC yatırımı yapanları hem de kripto para yatırımcılarını ciddi anlamda korkutuyordu. Bitcoin piyasasındaki bu iniş çıkışların analizini yapan dünya devi 4 bankanın 3’ü bitcoin analizleri ile kripto para yatırımcılarının yüreğine su serpti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
4 Dev Bankadan BTC Analizi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öngörüler Bitcoin Konusunda Umut Vadediyor

Kripto paranın 2020 Aralık’tan itibaren yükselişe geçmesi ve 20.000 dolardan 40.000 doların üstüne çıkan bir değer kazanması kripto para borsasını hareketlendirmişti. Ancak son dönemdeki düşüşler ve dalgalanmalar yatırımcıların gözünü korkutmuştu. Kripto para yatırımcılarını sevindirecek haber ABD merkezli bankalardan geldi. Kripto para borsasının merkezlerinden birisi olarak görülen ABD bankaları BTC analizi sonucu uzun vadede BTC’nin değer kazanacağını belirtti. Ancak İsviçre Bankası kripto para yatırımcılarına kötü haber vererek BTC’deki dalgalanmanın olumsuz yönde seyredeceğine değindi.

ABD Bankaları BTC Yatırımcılarını Sevindirdi

Bank of America, Goldman Sachs ve JPMorgan bankaları 2022 döneminde uzun vadede bitcoin geleceği ile ilgili iyimser tahminleri ile yatırımcıları mutlu etti. İsviçre bankası UBS ise kripto yatırımlarının piyasadaki spekülatif doğasına işaret ederek yatırımlar konusunda olumsuz görüşte olduğunu belirtti. İşte bankaların tahminleri:

  • Nikolaos Panigiritzoglou (JPMOrgan analisti), bitcoinin değerinde artış olacağına değinerek 146.000 dolarlık bir değere ulaşmayı beklediklerini belirtti.
  • Zach Pandl (Goldman Sachs analisti), BTC’nin 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiklerini dile getirdi.
  • Bank of America analistleri ise kripto paralara yönelik çalışmalarına start verdiklerini dile getirerek BTC artışı miktarının arka plana atılamayacak kadar büyük olacağını söyledi.
  • UBS analistleri ise kripto paradaki düşüşlerin devam edeceğini öngördükleri ve bu süreçte sadece yüksek risk toleransı olan kişiler için coin yatırımının uygun olduğunu dile getirdi.

UBS Bank’ın olumsuz görüşüne rağmen 3 dev bankanın da belirttiği üzere bitcoin yükselişi ufukta görünüyor. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP