DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Ethereum Yatırımcılarına Kötü Haber!

Ethereum Yatırımcılarına Kötü Haber!

En popüler altcoinlerden birisi olan ethereum değeri son zamanlarda dalgalı bir ilerleme kaydediyordu. Analistlere göre ETH, dalgalanma sürecinde daha fazla düşüş gösterebilir!

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Ethereum Yatırımcılarına Kötü Haber!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ETH Düşüş Riski İle Karşı Karşıya

ETH/USDT değeri 3400 dolarlık bir direnç ile savaşıyor. Her ne kadar 3250 $’lık bir desteği elinde tutsa da yapılan analizler ETH’nin düşüş riskinin yüksek olduğunu gösteriyor. ETH analistleri grafikleri inceleyerek yatırımcıları uyardı:

  • Genel olarak ethereum düşüş riski ile birlikte 3400 $’lık direnç bölgesinden daha aşağı yönde bir düzeltmeye gidebilir.
  • Yapılan analizlere göre ETH fiyatı 3300 doların altında işlem görüyor.
  • Eğer parite bu destek bölgesinin (3250 $) üstüne çıkarsa ancak bu durumda ETH fiyatı artışı gündeme gelebilir.

ETH Güç Kaybediyor

Direnç bölgesini temizlemek ve değer kazanmak için harekete geçen ETH, beklenen bölgede güç kazanamayarak düşüşe geçmiş gibi görünüyor. Grafik incelendiğinde 3320 dolar destek seviyesinin altında meydana gelen kırılmalar dikkat çekiyor. Dip seviyesi 3238 $ ile ethereum yatırımı olumsuz yönde seyredebilir. ETH’nin takip etmesi gereken seviye düşünüldüğünde bu ani direnç seviyesinin ethereum değerini belirleyeceği göze çarpıyor. Eğer ETH bu seviyenin üzerine çıkarsa yakın zamanda artışa geçebilir.

ETH’nin değeriyle ilgi olarak ise:

  • Ana destek seviyesinin güncel olarak 3200 $ bandında olduğunu söyleyebiliriz.
  • Saatlik RSI seviyesi 50’nin altında görünüyor.
  • Saatlik MACD değeri ise düşüş bölgesinde hızını yavaşça kaybediyor olarak göze çarpıyor.
  • ETH direnç seviyesi ise 3320 $ olarak karşımıza çıkıyor.

ETH’de Yükselme Olacak Mı?

ETH ilk direnç seviyesi 3200 dolardan yükselişe geçerse bu durumda ikinci direnç seviyesi 3400 dolara ulaşması gerekiyor. Ancak bu seviyenin üzerinde bir kırılma meydana gelirse ETH fiyatı artış göstermeye başlayabilir. Bu yükselişle birlikte ETH değerinin 3550 dolara yükselmesi gündeme gelebilir. Ancak eğer ETH, 3300 $’lık seviyenin üzerinde artış başlatamazsa bu durumda grafik aşağı doğru hareket etmeye başlayabilir. Bu durumda kilit seviyenin altına doğru bir düşüş gündeme gelebilir.

Yatırımcılar ETH Yükselişini Umut Ediyor

Yatırımcıların beklentisi ise ETH yükselişi olması yönünde. Bunun için ise ETH değerinin kilit seviyeye ulaşmadan grafikte yükselmeye başlaması gerekiyor.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP