DOLAR

32,5925

0.32%
EURO

34,6801

-0.19%
ALTIN(gr)

2.527,36

1,75%
BİST 100

%
Litecoin Yatırımcıları Dikkat! Fiyatın O Seviyelere Çıkması Bekleniyor

Litecoin Yatırımcıları Dikkat! Fiyatın O Seviyelere Çıkması Bekleniyor

Son zamanların en çok dikkat çeken coinlerinden olan Litecoin fiyatı önümüzdeki günlerde yükselişe geçebilecek gibi görünüyor. Bitcoin son dönemde beklentilerin aksine yeni yıla girişle birlikte aşağı yönlü bir dalgalanma yaşadı. Bitcoin’in düşüşü ile birlikte pek çok altcoin de sert bir düşüş gösterdi. BTC fiyatları son çeyrekte yükselişe geçerek dengelenmeye başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Litecoin Yatırımcıları Dikkat! Fiyatın O Seviyelere Çıkması Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Piyasada pek çok altcoinin düşüş gösterdiği şu günlerde Litecoin’in 153.2 $ seviyesine yükselişi dikkat çekti. Son 24 saat içerisinde %4.6’yı aşkın bir yükseliş yaşayan LTC’nin fiyat analizi, kısa ve orta dönem değer tahminlerini bu yazımızda sizlerle paylaştık.

Kripto Para Analistlerinden Kısa Dönem Litecoin Analizi

Kısa dönem için LTC analizi Litecoin’in yükselişe geçebileceğini gösteriyor. Son 12 saatlik analiz grafiğinde dikkat çeken bir formasyon yapısına sahip olan Litecoin’in kapanışı 155.2 $ ile yapması halinde Litecoin’in yükselmesi olası görünüyor. Bu yükselişle birlikte LTC’nin 166 – 170 $’lık bir fiyat değerine ulaşabileceği de tahmin ediliyor. Direnç bölgelerindeki değerlere ulaşılmasının ardından LTC, kripto para yatırımcılarının daha güvenli bir şekilde yatırım yapabileceği bir altcoin olabilir.

Orta Dönem Litecoin Tahminleri

Orta dönem Litecoin analizi ise Litecoin değerinin 185 $’a ulaşabileceği yönünde. Eğer LTC, 170 $’ı aşan bir değerde kalıcılık gösterirse %30’luk bir yükseliş gösterebilir. Bu durumda Litecoin, orta vadede 225 $’lık bir hedefe kolaylıkla ulaşabilir. Ancak eğer 166 $’lık direnç noktasında kapanış yaparsa bu durumda yükselişe geçen LTC’nin bu çıkışı duraklayabilir.

Kripto para analistlerine göre anlık 143 – 140 $’lık destek seviyesine ve 166 – 170 $’lık direnç bölgesinde bulunan Litecoin değeri önümüzdeki günlerde yükselişe geçme eğiliminde görünüyor. Direnç noktası ve kapanış fiyatları beklendiği gibi olursa Litecoin şu zamana kadarki en yüksek değerine ulaşabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP