Zuhal Topal’ın Eşi ile Taşınacağı Villanın Fiyatını Duyduğunuzda ‘Yuh’ Diyeceksiniz
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Zuhal Topal’ın Eşi ile Taşınacağı Villanın Fiyatını Duyduğunuzda ‘Yuh’ Diyeceksiniz

Zuhal Topal’ın Eşi ile Taşınacağı Villanın Fiyatını Duyduğunuzda ‘Yuh’ Diyeceksiniz

Sihirli Annem, Geniş Aile, Zuhal Topal'la Sofrada, Zuhal Topal'la Yemekteyiz gibi pek çok TV yapımı ve programı ile tanınan Zuhal Topal 13 yıllık eşi Koray Saygıner ile birlikte büyük bir yatırıma imza attı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Zuhal Topal’ın Eşi ile Taşınacağı Villanın Fiyatını Duyduğunuzda ‘Yuh’ Diyeceksiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zuhal Topal Acarkent’e Taşınıyor

Ünlü oyuncu 2008 yılında ünlü iş adamı Saygıner ile nikah masasına oturmuş; 2013 yılında ise tek çocukları Lina’yı dünyaya getirmişti. Ekranların sevilen yüzü Topal, ailesi ile birlikte gözlerden uzak daha sakin bir hayatı tercih ediyordu. TV8’de Yemekteyiz programı ile adından bolca söz ettiren Zuhal Topal ailesi ile birlikte İstanbul/Acarkent’e taşınıyor.

Bahçeli Villa Orman Havası Sunuyor

Kendilerine Acarken’te yeni bir konut ararken masraftan kaçınmayan çift tercihlerini tripleks bir konutta kullandı. Çiftin bu villayı tercih etmesinin ana nedeni ise temiz orman havası! Zuhal Topal villa 1.5 milyon dolarlık fiyatı ile dudakları uçuklatan çiftin satın aldığı villa bahçesi ve özellikleri ile görenleri büyülüyor. Özellikle pandemi döneminde daha rahat bir şekilde izolasyon imkanı sağlayan bahçeli bir villadan yana tercih hakkını kullanan Zuhal Topal ve ailesi artık Acarkent’te ikamet edecek.

Tripleks Villa Kapsamlı Bir Tadilat Geçirecek

Zuhal Topal seneler içerisinde Sofra’da ve Yemekteyiz gibi yapımlardan elde ettiği kazancı emlak yatırımı ile değerlendirmek istiyor. Son zamanlarda oldukça kazançlı bir sektör olarak görülen emlak yatırımı için Zuhal Topal ailesi ile birlikte yeni bir muhite taşınıyor. Çiftin satın aldığı villa taşınmadan önce detaylı bir tadilat geçirecek ve ailenin yaşaması için ideal bir hale getirilecek. Ailesi ile birlikte şehir hayatından biraz uzaklaşarak doğa ile daha fazla iç içe vakit geçirmek isteyen çift böylelikle çocuklarının daha izole ve güvenilir bir mekanda büyümesini sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP