Kylie Jenner Baby Shower Partisinde Kesenin Ağzını Açtı!

Kylie Jenner Baby Shower Partisinde Kesenin Ağzını Açtı!

Jenner ve Kardashian ailesi hem Amerika hem de dünya çapında daima gündemde olan bir aile. Jenner ailesinin en küçüğü Kylie Jenner ise 30 yaşın altında dünyanın en zengin kadınlarından birisi olup yakın zamanda Instagram’da 300 milyon takipçiyi geçen ilk kadın olmuştu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Kylie Jenner Baby Shower Partisinde Kesenin Ağzını Açtı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zenginliği ve başarılarıyla dikkat çeken Jenner, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. Doğacak bebeği için zürafa konseptli bir baby shower partisi düzenleyen Jenner’ın partisi sosyal camiada büyük ilgi gördü.

Tüm Aile Bir Aradaydı

Sevgilisi Travis Scott ve ailesi, Jenner ailesi partide Kylie’yi yalnız bırakmadı. Parti için büyük harcamalar yapan Kylie, davetliler için özel şallar hazırladı, zürafa figürleri ve binlerce çiçekle parti alanını donattı.

Beyaz Elbisesi Göz Kamaştırdı

Jenner partide beyaz ve şık bir elbise giydi. Doğuma çok az zaman kalan Kylie Jenner hamile sürecinin neredeyse sonuna geldi sayılır. Dar, şık ve beyaz tasarım elbisesi ile geceye damgasını vuran Jenner ve bebeği için davetliler özel ve tasarım hediyeler getirdi.

Stormi’ye Kardeş Geliyor!

Jenner-Scott çiftinin Stormi isimli bir kız çocukları bulunuyor. Yeni doğan bebeği sabırsızlıkla bekleyen Stormi abla olacağı için çok heyecanlı! Bebeğin cinsiyetini açıklamak istemeyen çiftin yeni doğacak bebeklerinin cinsiyetini doğumdan sonra öğrenebileceğiz.

Kylie Jenner Hamilelik Pozu Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu

Partide karnı burnunda poz veren Jenner’ın pozu birkaç saat içerisinde 7 milyonu aşkın beğeni topladı. Travis Scott’ın konserindeki izdihamdan sonra sosyal medyada daha az paylaşım yapan Jenner bu sessizliğini Baby Shower partisinde verdiği pozlar ile bozdu. Takipçileri Jenner-Scott çiftine ve doğacak bebeklerine iyi dileklerde bulundu. Eylül ayında takipçilerine bebek sahibi olacağını duyuran Kylie Jenner doğum için günler sayıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP