Tüm Gözleri Üzerinizde Toplayacak Kış Kombinleri

Tüm Gözleri Üzerinizde Toplayacak Kış Kombinleri

Kış geldi. Sonbahar kombinleri rafa kalktı ve kış kombinleri hazırlanmaya başladı. Her sene olduğu gibi bu senenin kış modasına da damga vuran parçaları, eşsiz ve dikkatleri üzerinize toplayacak kombinler hazırlamanın anahtarı! Bugün yazımızda özgün ve şık kombinlerle şıklığınıza şıklık katabileceğiniz kombin önerileri paylaşıyoruz!

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Tüm Gözleri Üzerinizde Toplayacak Kış Kombinleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatka ve Balon Kollar Moda

Bu kışa damgasını vuran parçalar arasında 1940’lı dönemin modasını yansıtan vatkalı ceketler ve balon kollu bluz, kazak ve elbiseler yer alıyor. Eğer dikkat çekici kış modası konseptine uygun bir kombin hazırlamak istiyorsanız vatka ve balon kollara bir şans verebilirsiniz.

Western (Kovboy) Tarzı Esiyor

Özellikle ayakkabı ve botlarda kovboy esintilerini görüyoruz. Eğer rahat, daha spor ve özgün bir kombin oluşturmak istiyorsanız kış ayakkabıları arasında bu modelleri denemenizi öneririz.

Kalın ve Gösterişli Küpeler

Genelde minimal tarzda devam eden moda trendleri aksesuar konusunda yerini gösterişli takılara bırakıyor. Ağır, kalın ve büyük küpeler kış kombinlerinde kendisini gösteriyor.

Blazer Ceket – Etek Kombinleri Dikkat Çekiyor

Bu senenin 2022 kış trendi arasında blazer ceket ve etek kombinleri yer alıyor. Genelde pantolon ile kombinlenen blazer ceketlerini bu sene eteklerinizle kombinleyerek modayı takip edebilirsiniz.

Etnik Desenler Baş Döndürüyor

Bu senenin desenleri arasında etnik ve eski desenler yer alıyor. Özellikle kilim ve halı desenlerini andıran modeller kış kıyafetleri arasında kendisini gösteriyor. Eğer etnik ve eski tarz desenlere karşı bir ilginiz varsa bu kıyafetleri mutlaka gardırobunuza ilave etmelisiniz.

Puf Puf Shaggy Montlar Rahatına Düşkünlere Hitap Ediyor

Tüyleri uzun ve kabarık montlar bu senenin 2022 sokak modası kombinleri arasında merkeze oturuyor. Eğer daha spor ve rahatına düşkün bir tarzınız varsa shaggy montlarla kış soğuğuna karşı hem sıcak hem de tatlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sokak Modasının Kalbi: Kargo Pantolonlar

Bol cepli, düz kesim ve şık kargo pantolon modelleri kış kombinlerinizin ayrılmaz birer parçası olacak. Hem iş yerinde hem de spor giyimde oldukça rahat bir şekilde kombinler oluşturabileceğiniz bu pantolonlar ile farklı ve özgün bir tarz yakalayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP