Şarkıcı Gülşen Boşanıyor Mu?

Şarkıcı Gülşen Boşanıyor Mu?

Gülşen son zamanlarda sahne performansları ve kıyafetleri ile gündemden düşmüyor! Özellikle dekolte ve cesur sahne kostümleri ile magazin gündemine oturan Gülşen ve 2016 yılından bu yana evli olduğu eşi aranjör Ozan Çolakoğlu’nun boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki, Gülşen boşanıyor mu? Detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Şarkıcı Gülşen Boşanıyor Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Ayrıldı Mı?

Son günlerde, Gülşen’in evliliğinde sorunlar olduğu ve eşinin yaşanılan krizin ardından evden ayrıldığına yönelik haberler magazin camiasında büyük ses uyandırmıştı. Çift 6 yıldır mutlu bir şekilde evliliklerini devam ettiriyor ve oğulları Azur Benan ile mutlu aile tablosu oluşturuyordu. Ancak son dönemde Ozan Çolakoğlu evi terk etti, Gülşen boşanıyor haberleri çıkınca çiftin ayrılığı gündeme gelmişti.

Çift Her Şey Yolunda Mesajı Verdi

Önceki gün müzik stüdyosuna giriş yaparken muhabirler tarafından görüntülenen çift habercilerle sohbet etti ve boşanıyorlar iddialarına bir son nokta koydu. Ünlü çift muhabirlere evliliklerinde her şeyin yolunda olduğu ve iş hayatına devam ettiklerini söyledi. Boşanmanın gündemde olmadığını söyleyen Ozan Çolakoğlu çok yoğun çalıştıklarını ve bununla birlikte aile hayatını devam ettirmek için uğraştıklarını dile getirdi.

Gülşen Eleştirilerle İlgilenmiyor

Sahne kıyafetleriyle ilgili çok fazla eleştiri alan şarkıcıya eleştirilerle ilgili ne düşündüğü soruldu. Gülşen, işini yaptığını ve gelen eleştirilerin kendisini etkilemediğini söyledi. Öte yandan Ozan Çolakoğlu’ysa Gülşen konser kıyafetlerini seçerken kendisine ne yakıştırırsa giyebileceğini, işini yaptığı ve giyim kuşamına karışmasının mümkün olmadığını söyledi.

Gülşen Şubat’ta Yeni Parça Çıkarıyor!

Verdikleri demeçle Gülşen boşanacak mı haberlerine nokta koyan çift son olarak muhabirlere şubat ayında yeni parça çıkacağını müjdeledi. Bu parça için stüdyoya kapanacaklarını dile getiren Gülşen’in yeni parçası sevenleri tarafından büyük bir merakla bekleniyor!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP