DOLAR

32,3785

0.16%
EURO

35,1844

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,02

0,26%
BİST 100

%
Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsasından O Ülkede Dijital Varlık Borsası Adımı

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsasından O Ülkede Dijital Varlık Borsası Adımı

Açısından göz önüne alındığında dünyanın en büyük kripto para borsası olma özelliğini taşıyan Binance, Tayland’a dijital varlık borsası kurmak amacıyla Gulf Energy Development ile müsabakata vardı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsasından O Ülkede Dijital Varlık Borsası Adımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en büyük Kripto para borsası Binance Holdings, Tayland’a bir dijital varlık borsası kurmak amacıyla Milyarder yatırımcı Sarath Ratanavadi’nin şirketi Gulf Energy Development PCL ile anlaşmaya vardığını açıkladı. Tayland borsasını Yapılan bu bildirimle beraber Gulf Energy Development ile binance arasında anlaşma zaptına imzalar karşılıklı bir şekilde atıldı.

Binance borsası sözcüsü, atılan bu imzanın yer aldığı anlaşmanın Tayland’daki fırsatları araştırmak amacıyla ilk adım özelliğini taşıdığını ifade etti. Milyarder yatırımcı Ratanavadi, şerbetini enerji piyasasında tam sağlasa da son zamanlarda finansal teknoloji alanında daha aktif bir oyuncu haline gelmeyi başardı. Ortakları arasında yer aldığı Tayland’ın en büyük telefon operatörü Advanced Info Services dijital finansal ürünler sunmak amacıyla eylül ayı içerisinde Commercial Bank ile ortaklık adımını atmıştı.

Binance ile Tayland arasında varılan mutabakatın anlaşma hükümlerine göre artık bu saatten itibaren Tayland’a kripto para varlık piyasasının oluşturulması başta olmak üzere kripto para alım satım işlemleri ile kripto para madencilik faaliyetleri ile ilgili bütün araştırma-geliştirme çalışmaları Tayland’a yürütülecek. Bu çalışmaların, Tayland ekonomisine çok büyük bir katkı sağlaması bekleniyor.

Binance, Kendine Merkez Arıyor

Bütün dünya devletlerinin Merkez bankaları ile görüşme planlayalım ve bazılarından ret cevabını alan Binance, temsilcilerininin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti grup başkanvekili Mustafa Eltaş’ın başkanlığında bir araya gelmesi Türkiye açısından ümit verici bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Kendine Merkez arayışı içerisinde olan dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Birleşik Arap Emirlikleri ile çok sıkı bir iletişim halinde. Tayland borsalarında alım satım işlemlerinin gerçekleştirilmesi ile beraber Kripto para varlık platformlarının devreye sokulmasıyla beraber Binance aracılığı ile Tayland ve çevre ülkelerinde çok daha geniş çaplı , yatırım yapılması bekleniyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP