DOLAR

32,5326

0.1%
EURO

34,9959

-0.12%
ALTIN(gr)

2.438,27

0,12%
BİST 100

%
Bu 3 Metaverse Coine Mutlaka Yatırım Yapmalısınız!

Bu 3 Metaverse Coine Mutlaka Yatırım Yapmalısınız!

Kullanıcılarının diğer kullanıcılar ve çevreyle iletişime geçmesini sağlayan, internetin geleceği olan 3 boyutlu dünya Metaverse kripto para alanında da kullanıcılara devasa potansiyeller sunuyor. Sunduğu fırsatlarla 3 kripto paranın yüzde 3500 ile 14.000 arası yükselme sağlayan Metaverse’un bir yıldaki bu başarısı kripto para yatırımcılarını cezbediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Bu 3 Metaverse Coine Mutlaka Yatırım Yapmalısınız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanların en popüler trendi olan Metaverse yatırım analistlerine göre 5-10 yıl içerisinde 30 trilyona kadar kazanca ulaşacak bir evren potansiyeli barındırıyor. İşte kripto para yatırımı yapan kişilerin adeta akın ettiği metaverse kripto paraları ve kullanıcılara sunduğu avantajları…

1.  Decentraland (Mana)

2021 yılının başından itibaren yüzde 3500 kar elde eden MANA yatırımcıları yatırımlarını TH blockchain üzerindeki Decentraland sistemi üzerinden gerçekleştiriyor. Sistem kullanıcıları LAND tokenleri üzerinde işlem yaparak onları paraya çevirebiliyor. Bu işlem gerçekleştirirken tokenlar MANA fiyatları üzerinden işlem görüyor. Akıllı kontratlar vasıtası ile uygulanan bu model, yatırımcıların politika değişimlerinde oy kullanabilmesini sağlıyor.

2. The Sandbox (Sand)

2021’in başından itibaren en yüksek artış gösteren kripto paralardan birisi olarak karşımıza çıkan Sandbox bu bir yıllık süreçte yüzde 13.000’e yakın bir artış gösterdi. Geleneksel sistemden tamamen farklı ve özgün bir platform olması, sağladığı NFT sistemi ile dijital varlık sahibi olduğunuzun kanıtını sizlere sunması Sandbox’ı yatırımcılar için cazip kılıyor. Oyun oynayarak para kazanmayı sağlayan Sandbox kullanıcılarına sand kripto parasıını sunuyor ve bu para ile oyun içerisinde ürün, arsa gibi şeyler satın alınabiliyor. Aynı zamanda oyuncular sahip oldukları dijital varlıkları kiraya verebiliyor; diğer oyuncularla yarışarak ödül sahibi olabiliyor. Ayrıca varlıklarını sistemdeki dijital mağazada satışa sunabiliyor.

3. Axie Infinity (AXS)

2021’den itibaren en çok artış gösteren Metaverse kripto para türü olan Axie Infinity, bir yıllık süreçte yüzde 14.000’lik bir değer artışı sağladı. 1.18 milyar dolar kazancı ile son 180 günlük periyotta yatırımcılarına inanılmaz kar ettirdi. ETH üzerinde kurulan bir oyun platformu olan AXS oyuncuları oyunda kazandıkça kendi hesaplarını tanımlanan canavarları yetiştirerek savaşıyor. 3 Axie ile oyuna girebilen oyuncular kazandıkları deneyim puanları ile aynı yukarıda bahsettiğimiz iki oyunda olduğu gibi dijital arsalar olarak NFT kazanıyor. Oyuncular kazandıkları Axie değerleri oyun içerisinde kullanabileceği gibi dijital mağazada satışa çıkararak paraya dönüştürebiliyor. AXS, kripto paralar arasında 1.18 milyar dolarlık geliri ile ETH’nin ardından ikinci sırada yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP