DOLAR

32,4677

-0.06%
EURO

34,8463

-0.01%
ALTIN(gr)

2.501,02

0,68%
BİST 100

%
Bitcoin Diyarı El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Verdiği Mesajla Esra Erol’un Programını Hatırlattı!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • Bitcoin Diyarı El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Verdiği Mesajla Esra Erol’un Programını Hatırlattı!

Bitcoin Diyarı El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Verdiği Mesajla Esra Erol’un Programını Hatırlattı!

Bitcoin kripto para birimini 2021 senesi içerisinde resmi para birimi ilan eden El Salvador’un devlet başkanı Nayib Bukele, bir dizi temasta bulunmak amacıyla Türkiye'ye geldi. Nayib Bukele’nin, Türkiye'yi espri bir dille selamlaması ise sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:06
Bitcoin Diyarı El Salvador Başkanı Nayib Bukele, Verdiği Mesajla Esra Erol’un Programını Hatırlattı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi bütün dünya devletleri Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere diğer kripto para birimlerine temkinli bir şekilde yaklaşırken, geçtiğimiz yıl Orta Amerika ülkesi El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele, resmi Twitter hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda Bitcoin kripto para birimini resmi para birimi olarak ilan ettiklerini açıklamıştı.

Bitcoin’i resmi para birimi ilan eden El Salvador Cumhuriyeti’nin devlet başkanının Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın davet etmesi üzerine 19 ve 21 Ocak 2022 tarihleri arasında resmi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere Türkiye‘ye geldi.

El Salvador’dan Türkiye’ye devlet başkanı düzeyinde gerçekleşecek bu ilki ziyarette Nayib Bukele, Twitter hesabından çok esprili bir paylaşım ile Türkiye’yi selamladı.

 Bitcoin Diyarı El Salvador’dan Selamlar

Orta Amerika başta olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunulacak ziyaret öncesinde Nayib Bukele, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımla adeta sosyal medyada viral oldu.

Bukele:

‘’Öncelikle, Bitcoin Diyarı El Salvador’dan Tüm Türkiye’ye selamlar’’

Şeklinde bir mesaj paylaşarak bir çocukla fotoğrafını paylaştı.

El Salvador Başkanı Nayib Bukele’nin Mesajı Viral Oldu

El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele’nin Twitter hesabından paylaştığı bu mesaj, sizlere Esra Erol’un programını hatırlatıyor öyle değil mi?

Esra Erol’un Programında Neler Olmuştu?

Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Esra Erol’un programına katılan Gülay Pazarlı, eşinin kendisini aldattığını söylemişti. Pazarlığının programda başından geçenleri dile getirmesi üzerine yüzleşmek amacıyla eşi Fehmi Pazarlı, canlı yayına görüntülü görüşme yöntemi ile bağlanmıştı.

Gülay Pazarlı, kendisini aldattığını dile getirdiği eşine şu cümlelerle cevap vermişti:

“Utandın mı, nasıl çıktın oraya? Hangi yalanlarla geldin? 2 seneden beri beni kandırdın. Sana yazıklar olsun, sana diyecek laf bulamıyorum. Sen evlatlarının yüzünü yere eğdin. Evlatların canındı, 14 yaşındaki kızını nasıl bıraktın? Senin için yaptıklarıma yazıklar olsun. Senin her şeyini ben yaptım. Ben senin kredi kartı borçlarını ödedim. Adamların yaptığı işi ben yaptım.”

 

Bu cümleler kullanıldıktan sonra söz hakkı doğan Fehmi Pazarlı ise görüntülü bir şekilde stüdyo ya aynen şu cümlelerle hitap etti:

“Utandın mı, nasıl çıktın oraya? Hangi yalanlarla geldin? 2 seneden beri beni kandırdın. Sana yazıklar olsun, sana diyecek laf bulamıyorum. Sen evlatlarının yüzünü yere eğdin. Evlatların canındı, 14 yaşındaki kızını nasıl bıraktın? Senin için yaptıklarıma yazıklar olsun. Senin her şeyini ben yaptım. Ben senin kredi kartı borçlarını ödedim. Adamların yaptığı işi ben yaptım.

Sözleri ile söze başladı. Eşinin bu cümlesini sarf etmesinden sonra yine sinirlenen Gülay Pazarlı,

“Reklam yapmaya başladı, ağzı çok iyi laf yapar. Bal sattığı için reklam yapıyor”

Dedi.

Bir tarafta bütün dünyada bir ilki gerçekleştirerek Bitcoin kripto para biriminin resmi para birimi olarak ilan edilmesine karar veren El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele, diğer tarafta sabah kuşağı programında eşini aldatan kişinin söylemiş olduğu sözler birbirine benzediği için Nayib Bukele mesajını paylaştıktan sonra herkes, ‘Ben bu sözleri bir yerlerden hatırlıyorum sanki’ dedi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP