DOLAR

32,5733

0.09%
EURO

35,0038

0.26%
ALTIN(gr)

2.425,56

0,12%
BİST 100

%
Bitcoin’de Keskin Viraj Bekleniyor!

Bitcoin’de Keskin Viraj Bekleniyor!

Bitcoin kripto para biriminin fiyatında yatay seyir, fırtına öncesi sessizlik durumuna benzetiyor. Fiyattaki geleneksel model ise 'keskin hareket' veya ‘keskin viraj’ şeklinde tanımlanıyor.

ABONE OL
6 Şubat 2022 03:16
Bitcoin’de Keskin Viraj Bekleniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin fiyatı, yatırımcılarının da sabrını son zamanlarda zorlamaya devam ederken şu anda Google uygulaması üzerinden 1 Bitcoin kripto para biriminin kaç dolar olduğu o sorgulamasını yaptığımızda 40 bin ile 43 bin dolar arasında bir fiyat ve karşılaşmaktayız. Fakat teknik veriler ise güçlü bir hareket değil daha yaşanabileceğini gözler önüne seriyor.

Cointelegraph piyasalar ile TradingView tarafından paylaşılan verilere göre BTC/USD paritesi, 5 Ocak 2022 tarihinden itibaren yatay bir şekilde seyrini devam ediliyor. 10 Ocak tarihinde ise 39650 dolarla destek hattını ve 3 Ocak 2022 tarihinde ise 44 bin 500 dolar ile direnç seviyesini test ettiği koridor içerisinde ilerlemeye devam ediyor. Bitcoin kripto para birimine yatırım yapan yatırımcılar başta olmak üzere kripto para piyasaları ile ilgili görüş bildiren uzmanlar, Bitcoin’in artık ne zaman yükselişe geçeceğini ve keskin viraj yaşayıp yatırımcısının yüzünü güldüreceğini merak etmeye başladı.

Kısa zaman aralığında yatay bir şekilde yoluna devam eden ve hareketli ortalamalar ile orta seviye yakın olan göreceli güç endeksi piyasanın dengede olduğunu bizlere söylüyor. Boğalar ile ayılar arasındaki bu kararsızlık atmosferinin ise hangi yöne doğru kırılacağı şimdilik belirsiz.

20 Ocak tarihinde Bitcoin kripto para biriminin fiyatına yönelik tweet atan popüler analist KriptoLevent, Bitcoin’in halen kritik eşikte dans ettiğini ve sıkıcı olduğunu fakat bu işin mayasında bunun olduğunu söyledi.

200 bine yakın Twitter takipçisi bulunan Trader Rager ise piyasadaki sıkıcı durumdan dolayı sitem ederek, 41 Dolar civarında belirlemiş olduğu destek bölgesine yakın seviyede beklemenin çok daha mantıklı olabileceğini dile getirdi.

Bitcoin’de Dananın Kuyruğu Kopacak

10 Kasım 2021 tarihinde gelmiş geçmiş bütün zamanların en yüksek seviyesini 69 bin dolar seviyesi ile test eden veya daha sonrasında hızlı bir şekilde bu rekor seviyesinden uzaklaşan Bitcoin kripto para biriminin, 2022 senesinin ilk 6 aylık dönemi içerisinde çok hızlı bir şekilde yükselme eğiliminde hareket edeceğine yönelik görüş bildiren pek çok uzman var.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP