DOLAR

32,3383

0.17%
EURO

35,1681

-0.06%
ALTIN(gr)

2.243,25

0,00%
BİST 100

%
ShiftGold’un Kurucusu Peter Shiff’ten Korkunç Bitcoin Yorumu: O Seviyelere Kadar Düşebilir!
  • Finans 365
  • Kripto Paralar
  • ShiftGold’un Kurucusu Peter Shiff’ten Korkunç Bitcoin Yorumu: O Seviyelere Kadar Düşebilir!

ShiftGold’un Kurucusu Peter Shiff’ten Korkunç Bitcoin Yorumu: O Seviyelere Kadar Düşebilir!

Bugün (21 Ocak cuma 2022) Bitcoin kripto para birimi 43200 dolardan başlangıç yaptığı güne daha sonrasında 38309 dolara kadar geriledi. Sürekli altını savunan ve Bitcoin karşıtı olarak bilinen Peter Schiff, baş omuz zirvesinin kırılmasının sonrasında amiral gemisi kripto para biriminin şimdilik 38 bin doların altına dahi düşebileceğini Twitter hesabından paylaştı.

ABONE OL
4 Şubat 2022 01:22
ShiftGold’un Kurucusu Peter Shiff’ten Korkunç Bitcoin Yorumu: O Seviyelere Kadar Düşebilir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ShiftGold’un kurucusu ve Euro Pasific Capital CEO’su, ansızın Bitcoin fiyat düşüşünü örnek açısından bir Twitter mesajı paylaştı. Yazmış olduğu Twitter mesajında BBitcoi kripto para biriminin ters desenli ‘baş ve omuzlar’ üstünün yakasını kırdığını dile getirdi. Peter Schiff’e göre bu uygulama, Bitcoin kripto para biriminin değerinin yakın zaman içerisinde 30 bin doların dahi ilk kademede düşüş yaşayacağı hareketini öngörüyor.

Peter Schiff, bu seviyeye geçtikten hemen sonra bir konu kripto para biriminin büyük bir çift tepe modelini daha tamamlayacağını ve gerçekleşmesi halinde 10.000 dolar seviyesinin altına dahi bir çöküş meydana gelebileceğini söyledi.

Aynı isim, konu ile alakalı paylaşmış olduğu bir başka Twitter mesajında ise altın hususunu gündeme getirdi ve şimdiye dek XAU yüzde 0.5 artış gösterdi. Peter Schiff, hisse senetlerindeki büyük değer kaybına oranla altın madeninin şimdiye kadar yüzde 18 oranında düşen Bitcoin kripto para biriminin aksine güvenilir bir değer deposu şeklinde kendini gösterdiğine inancını yineledi. Bu durum, şu hisse senedinden çok daha fazladır; bu sebeplerden dolayı BTC, SoV olarak altınla karşılaştırılamaz. Diğer taraftan takipçilerine Twitter hesabından, Bitcoin kripto para biriminin 10 Kasım 2021 tarihinde ulaşmış olduğu bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 69 bin dolardan %44 oranında değer kaybı ile şimdi yoluna devam ettiğini ve kesinlikle yatırımcıların bir kripto para birimine değiller altın madenine yatırım yapmaları konusunda kendilerini bir kez daha uyardı.

Bu veriler göz önüne alındığında Peter Schiff, Bitcoin kripto para biriminin yakın zaman içerisinde 10 bin doların dahi altına düşüş yaşayabileceğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP