DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Google’ın Kripto Dünyasına Gireceği Söylentileri Ne Kadar Doğru?

Google’ın Kripto Dünyasına Gireceği Söylentileri Ne Kadar Doğru?

Dünyanın en iyi arama motoru Google hakkında yakın zaman önce çok ciddi bir iddia konuşuyordu. Bloomberg Haber ajansı tarafından elde edinilen bilgilere göre Google, Bitcoin kripto para birimi ile bütün kripto para birimleri ile ödeme almayı hedefliyor ve bu nedenle eski PayPal yöneticilerinden Arnold Goldberg’i konuyla ilgili çalışmaları gerçekleştirmek için işe adı.

ABONE OL
6 Şubat 2022 03:20
Google’ın Kripto Dünyasına Gireceği Söylentileri Ne Kadar Doğru?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji devi şirket, kulislerde söylenen haberlere göre kripto para birimlerini, dijital kartlar ve banka kartları ile entegre etmek amacıyla çeşitli çalışmaları gerçekleştirecek.

Google’ın Kripto Piyasasına Gireceği Doğru Mu?

Dünyanın en iyi arama motoru Google’ın ticaretten sorumlu başkanı Bill Ready, kısa süre önce yapmış olduğu bir açıklamada Google firmasının kripto para birimlerini yakından takip ettiğini söylemişti.

Kullanıcı ile satıcı talebinde artış meydana geldikçe, Google firması olarak kendilerinin de gelişim gösteren ve değişen sektör yapısını ayak uydurmak zorunda olduklarını söylemişti. Müşteri memnuniyeti ile güvenliğinin kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Google arama motoru, geçtiğimiz ekim ayı içerisinde firmanın ana bulut sağlayıcısı durumuna gelen kripto borsası Bakkt ile mutabakata vardığını açıklamıştı. Google, diğer taraftan eylül ayı içerisinde  Vancouver merkez BlockChain şirketi Dapper Labs ile işbirliğine gitmek sureti ile güçlerini birleştirme kararı almıştı.

Bloomberg Haber ajansı tarafından kaleme alınan bir rapordaki detaylara göre Google firmasının gelecek zaman içerisinde daha fazla kripto para birimlerini, Metaverse, NFT ile GameFi alanlarında ortaklar edineceğini açıklıyor. Konuya yönelik Google firmasının resmi kurumların da henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Fakat son zamanlarda yazılım devi Microsoft, perakende devi Amazon ile sosyal medyanın patronu Facebook gibi dev şirketlerin kripto para sektörünü yapmış oldukları atılımın bir benzerinin Google kanadından da gelebileceği öngörülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP