DOLAR

32,5163

0.18%
EURO

34,5861

0.05%
ALTIN(gr)

2.492,72

0,27%
BİST 100

%
Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerinde Mağdur Olan Yatırımcılar Soruyor! SPK Neden Geciktiriyor?
  • Finans 365
  • Borsa
  • Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerinde Mağdur Olan Yatırımcılar Soruyor! SPK Neden Geciktiriyor?

Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerinde Mağdur Olan Yatırımcılar Soruyor! SPK Neden Geciktiriyor?

ABONE OL
24 Mart 2022 03:22
Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerinde Mağdur Olan Yatırımcılar Soruyor! SPK Neden Geciktiriyor?
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Borsa İstanbul’da yerli yatırımcı sayısı artarken mağdur olan yatırımcı sayısı da her geçen gün artıyor. Yaşanan mağduriyetler sonrası haber merkezimize yüzlerce ihbar ve başvuru geliyor. Daha önceki haberlerimizde olduğu gibi mağdur olan yatırımcıların sesi olmaya devam ediyoruz.

Prizma Matbaacılık hisselerine yatırım yapmış olan yatırımcılar, yaşadıkları mağduriyeti aşağıdaki yazılı ve imzalı metinlerde görüldüğü gibi ifade etmekteler. Yaşanan bu mağduriyetler karşısında şirketten ve SPK’dan yanıt beklediklerini ifade eden yatırımcılar yetkililerden açıklama bekliyor.

Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerinde Neler Yaşandı?

Şirketin bedelli sermaye artırım kararı sonrası, SPK’ya başvuru süreci ve bu başvuru sonucu SPK’nın başvuru üzerinden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen herhangi bir cevap vermeyişi yatırımcıları adeta isyan ettirdi. Başvuruya olumlu yada olumsuz herhangi bir cevap verilmemiş olmasının kendilerini mağdur ettiğini düşünen yatırımcılar seslerinin yetkililer tarafından duyulmasını istiyor.

Süreç boyunca hisse fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve düşüş grafikte görüldüğü gibidir.

Prizma Pres Matbaacılık (PRZMA) Hisselerine Yatırım Yapmış Olan Yatırımcılar Yaşadıkları Mağduriyetleri Aşağıdaki Gibi İfade Ediyorlar.

Süreç boyunca yaşadıkları mağduriyeti bu cümlelerle ifade eden yatırımcılar, yetkililerden açıklama beklediklerini ifade ediyorlar.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • murat karaca

    ŞİRKET BEDELLİYE BAŞVURMUŞ. TAMAM HAZIRLADIK PARAYI. BİZ BEDELLİYE KATILMAYACAĞIZ DEMİYORUZKİ. NEDEN DOSYA BEKLETİLİYOR. PUSLU HAVA OLDUĞU İÇİN YATIRIMCI KAÇIYOR. ŞİRKETİN DEĞERİ DÜŞTÜKÇE DÜŞÜYOR. MADEM PARAYA İHTİYACI VAR ONAYLAYIN KARDEŞİM NİYE BEKLETİYORSUNUZ. DEMEKKİ ART NİYET VAR. HABERİ YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH SPK DA SESİMİZİ DUYAR.

  • Osman Donen

    Aynı şekilde bende mağdurum 7 aydır spk kararı bekliyorum beyefendiler fırsat bulupta prizma dosyasına bakamıyorlar ama işine geldiği hisseyi 15 günde bakıp karar vermesini biliyorlar acaba neden özelliği ne bu hissenin ki 1 yılda 2. kez bedelli başvurusu yapıyor yatirimci resmen perişan ediliyor cimerin yazsini bile kale alipta cevap vermiyorlar spk gorevlileri


HIZLI YORUM YAP