Selçuk Geçer söylemişti! Dolar paldır küldür geliyor! Bu tarihe kadar almayan bin pişman olur
  • Finans 365
  • Döviz
  • Selçuk Geçer söylemişti! Dolar paldır küldür geliyor! Bu tarihe kadar almayan bin pişman olur

Selçuk Geçer söylemişti! Dolar paldır küldür geliyor! Bu tarihe kadar almayan bin pişman olur

ABONE OL
30 Ekim 2022 12:32
Selçuk Geçer söylemişti! Dolar paldır küldür geliyor! Bu tarihe kadar almayan bin pişman olur
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu tarihe kadar almayan bin pişman olur… Selçuk Geçer söylemişti! Dolar paldır küldür geliyor! Piyasadaki iniş çıkışlar nedeniyle insanların çoğu önemli tahminler yapan ekonomistleri dikkatle takip etmektedir. İsabetli tahminleri ve önerileriyle öne çıkan Selçuk Geçer dolar hakkında yapmış olduğu açıklamalarla haklı bir ün kazanmış durumda. Bazı insanlar onu dinleyerek yatırımlarına yön vermektedir. Çünkü bu hem kolay hem de karlı olabiliyor.

Ünlü ekonomist daha önce dolarla ilgili olarak 20 ve 30 TL’ye kadar yükselebileceğini söylemişti. Ayrıca var olan enflasyonun daha da artış göstereceğini ve bu durumun insanları kötü etkileyeceğini de açıklamıştı. Günümüzdeki ekonomik duruma bakıldığında Geçer’in söylediklerinin doğru olduğu anlaşılabiliyor. Piyasayı doğru bir şekilde okuyan ve insanları doğru yönlendiren bu isim varlıkların korunmasına dair tavsiyelerde bulundu. Bu tavsiyelere uyanların kazançlı çıktığı görülmektedir. Bu sebeple Selçuk Geçer açıklama yaptığında onu takip edenlerin sayısı çok fazla olarak görülüyor.

Dolar Alıp Başını Gidecek!

Ekonominin olumsuz havasında insanların yatırımlarını akıllıca yönetmesi oldukça önemlidir. Tasarruflar altın, emtia ve döviz gibi alternatiflerde tutulabilir. Selçuk Geçer’e göre dolar büyük getirisi olan bir araç olacak. Ciddi bir yükselişin beklendiği dolar kuru ülke için sıkıntı olsa da kar elde etmek isteyenler için ideal bir araç olacak gibi görünmektedir.

Elinde dolar tutanlara kritik bazı uyarılar yapan isim enflasyon rakamlarına dikkat çekti. Yaptığı açıklamalarla her zaman çok konuşulan ünlü isim dolara dair yüksek tahminleri nedeniyle BDDK’nın suç duyurusuna bile maruz kalmıştı. Ekonomist enflasyonun düşmeyip yükselmeye devam etmesi durumunda dolar kurunda bir kontrolün olmayacağını belirleterek üç ayı işaret etti. Bu aylar ekim, kasım ve aralığı kapsıyor. Buna göre Türk ekonomisi derin ve korkunç bir batağa gidiyor.

Dolar Kuru Hakkında Dikkat Çekici Açıklamalar

Gelecek durumla ilgili olumlu bir manzara çizmeyen ekonomist fakir kimselerin daha da fakirleşeceğini ve bunun yanında az sayıdaki zenginin de malına mal katacağını ifade etti. Orta sınıfın belirsizliğini ve pek çok insanın zorluk çekeceğini söyleyerek kalplere korku saldı. Bunun sonucu olarak dolardaki talebin de ciddi anlamda artacağı değerlendirmesini gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP