DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Yaş sınırı mefta oldu! İŞKUR silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ve ilanlar! En az 9000 TL maaşla…
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yaş sınırı mefta oldu! İŞKUR silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ve ilanlar! En az 9000 TL maaşla…

Yaş sınırı mefta oldu! İŞKUR silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ve ilanlar! En az 9000 TL maaşla…

ABONE OL
10 Kasım 2022 19:00
Yaş sınırı mefta oldu! İŞKUR silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ve ilanlar! En az 9000 TL maaşla…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

En az 9000 TL maaşla… Yaş sınırı mefta oldu! İŞKUR silahlı ve silahsız özel güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ve ilanlar! İş bulmanın zorlukları günümüzde gittikçe artmaktadır. Buna rağmen her geçen gün silahlı ve silahsız sertifikası olan özel güvenlik görevlisi talepleri artmaktadır. Bu talebin sebebi her geçen gün artan büyük mağaza ve alışveriş merkezleri olmaktadır.

Alışveriş alanları dışında, hastaneler, özel kuruluşlar, fabrikalar, işletmeler, depo ve saklama alanları, limanlar, otogar ve garajlar, finans kuruluşları ve bankalar da güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak zorundalar. Bu sayede her geçen gün yeni elemanlara gerek duyulmaktadır.

Özel Güvenlik Görevlisi Başvuru Şartları

İŞKUR tarafından yapılan açıklamaya göre 1850 güvenlik elemanına ihtiyaç duyulmaktadır. Yüksek maaş ile sosyal güvence birçok genci bu meslek dalında eğitim almaya yöneltmektedir. Başvuru şartları şöyle belirtilmektedir.

· Öncelikle TC vatandaşlığı

· Askerliğini yapmak ya da askerlik ile ilişkisi olmamak

· Sağlık heyeti raporu ile işe uygunluğu saptanmış olmak

· Akıl sağlığı yerinde olmak

· Adli engeli olmamak

· 18 yaş ve üstünde olmak

· SGK üzerinden maaş ya da malullük, yaşlılık maaşı bulunmamak

· Lise ya da üstü eğitim

· Özel güvenlik eğitimi ve kartı sahibi olmak

· Erkek adaylar 172 cm kadınlar ise 165cm altında boyda olmamak

Tüm bu niteliklere sahip kişiler erkek ya da kadın başvuruda bulunabilirler. Başvuru da çok kolay biçimde gerçekleştirilebiliyor.

Özel Güvenlik Görevlisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş bulmak istiyorsanız ve yukarıdaki şartlara sahipseniz başvurunuzu kolaylıkla internetten de yapabilirsiniz. Bunun için İŞKUR sitesine gireceksiniz. İlk defa giriş yapıyorsanız önce üyelik alıp sonra özlük bilgileri bölümünü eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
İstiyorsanız e devlet şifrenizi kullanarak da İŞKUR sitesine girmeniz olası.

Sonrasında listelenen açık iş pozisyonlarını inceleyiniz. Size en uygun gelene tıklayıp başvuru yapmanız gayet kolay bir şekilde gerçekleşecek.

Bu pozisyonda işler çok sayıda hemen her yerleşim biriminde bulunabilmektedir. Mutlaka biri de sizin şartlarınıza en uygun iş olacaktır. Her türlü sosyal güvenlik şartına sahip bir işte dolgun bir maaş ile çalışma olanağına erişeceksiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP