DOLAR

32,3828

0.19%
EURO

35,0626

-0.11%
ALTIN(gr)

2.325,73

0,28%
BİST 100

%
Biraz önce açıklama geldi! Bu banka borçları %70 oranında siliyor! Vatandaş düğün bayram etti!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Biraz önce açıklama geldi! Bu banka borçları %70 oranında siliyor! Vatandaş düğün bayram etti!

Biraz önce açıklama geldi! Bu banka borçları %70 oranında siliyor! Vatandaş düğün bayram etti!

ABONE OL
19 Kasım 2022 12:00
Biraz önce açıklama geldi! Bu banka borçları %70 oranında siliyor! Vatandaş düğün bayram etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu bankalar borçları %70 oranında siliniyor! Biraz önce açıklama geldi! Vatandaş düğün bayram etti! Son dakika gelişmeleri kapsamında ayrıcalıklı gelişmeler her geçen gün gelişen popülerliğini artıran hizmetler konumundadır. Meclisten daha bugün geçen kanunla beraber kredi borcu olanların borçları bitiyor. Borçların bitmesiyle beraber kişiler ayrıcalıklı bir hizmet döngüsünden yararlanma olanaklarına sahip oluyorlar.

Başvurunuzu Hemen Yapın!

Kişilerin kampanya hizmetlerinden yararlanabilmesi için bu süreçte mutlaka başvuru işlemlerini yapmaları gerekiyor. Başvuru işlemlerini yapmayan kişilerin olanaklardan faydalanma seçenekleri bulunmuyor.

Dolayısıyla mutlaka en yakın zamanda bugün an itibariyle geçen borç silme kanunundan yararlanmak için başvuru işleminizi gerçekleştirin.

Başvuru işleminizi gerçekleştirerek hızlı ve nitelikli bir hizmet sürecinden yararlanma olanağına en iyi statü koşullarında faydalanma seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamasında “Genç girişimcilerimizin sıfır faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken, yaş sınırını da 30’dan 35’e çıkartıyoruz. Halkbank’tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya kadar geri ödemesiz 36 aya kadar vadeli yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye olanağı sağlıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Halkbank üzerinden kredi kullanan, fakat ödemesini yapmadığı için takibe düşen esnafa da borç kapatma kredisi desteği sağlandı. Vatandaşlar benzer bir borç kapatma kredisi desteğinin de normal ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi çeken vatandaşlara verilmesini, borçlarını ödeyerek kara liste affı hakkından yararlanmak en büyük istekleri olmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP