DOLAR

32,5218

-0.09%
EURO

34,7910

-0.23%
ALTIN(gr)

2.420,84

-0,37%
BİST 100

%
Emeklilere 20 Bin TL! Bu şartı kabul eden parasını bugün alıyor! T.C. kimlik kartı ile başvuru yeterli!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Emeklilere 20 Bin TL! Bu şartı kabul eden parasını bugün alıyor! T.C. kimlik kartı ile başvuru yeterli!

Emeklilere 20 Bin TL! Bu şartı kabul eden parasını bugün alıyor! T.C. kimlik kartı ile başvuru yeterli!

ABONE OL
20 Kasım 2022 12:07
Emeklilere 20 Bin TL! Bu şartı kabul eden parasını bugün alıyor! T.C. kimlik kartı ile başvuru yeterli!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

T.C. kimlik kartı ile başvuru yeterli! Emeklilere 20 Bin TL! Bu şartı kabul eden parasını bugün alıyor! Kredilerin imkanları da oldukça uygun olduğundan dolayı binlerce emekli ve çalışan bu tarz kredilere başvurabiliyorlar. Bu kredi olanaklarının sunulması emeklilere rahat bir nefes aldırıyor.

Kredi ihtiyacı olan emekliler kendi bankalarının sunduğu kredi fırsatlarını takibe almış durumda. Bunun yanında diğer bankaların kredi fırsatları da emekliler için birer fırsat olarak görülüyor. Eğer sizin de nakde ihtiyacınız varsa kamu bankalarının internet sayfalarını takip etmenizi öneririz.

Farklı Şekillerde Başvurabilirsiniz

Bankalardan alınan bilgilere göre başvuru yapan kimselere aynı gün içinde dönüş yapılacak. İsteyen kimseler şubelere gidip doğrudan başvuru yapabilir. Doğrudan başvurularda T.C. kimlik kartı ile başvuruda bulunmak yetecek. Bunun haricinde internet bankacılığı sistemleri üzerinden de başvuru yapma imkânı bulunmaktadır.

İsteyen emekliler evlerinden çıkmadan istekleri zamanda başvuru yapabilirler. Bunun için internet bankacılığı şifresi gereklidir. Kredilerde 36 aya kadar vade seçme imkânı verilecek.

Emekliler bu sayede aylık ödemelerinin tutarını belirleyebilecek. Ayrıca isteyen emekliler 90 güne kadar ödemelerini erteleyebilecekler. Kamu bankalarının kredi faizlerini de oldukça düşük tutacağı da belirtiliyor.

Ziraat Bankası 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Hesaplaması 

Ziraat Bankası’ndan tüketici kredisi çeken emeklilere çok özel bir faiz seviyesi uygulanıyor. Emekliler aylık yüzde 1,79 faiz ile tüketici kredisi çekebiliyorlar. Bu kapsamda sarfedilen 36 ay vadeli 20 Bin TL tüketici kredisinin aylık taksiti 814 TL şeklinde hesaplanıyor. 3 sene süresince her ay bu taksiti ödeyen müşteriler sürpriz bir ek ödeme ile de karşılaşmıyorlar.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP